İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ATLAS YEDEK PARÇA OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ATLAS YEDEK PARÇA OTOMOTİV ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 135847 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2022/428

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 09.09.2023 Cumartesi günü saat: 10:00

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ANKARA BATI ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
2022/428 E. SAYILI DOSYASI KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

1-Atlas Yedek Parça Otomotiv Anonim Şirketi
2- RIW Otomotiv Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
3- Mustafa Hasılcıo

ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesinin 2022/428 E. Sayılı dosyası ile 26/09/2022 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühlet süresi verilmiştir ve konkordato geçici komiserlerinin kesin mühlet aşamasında da konkordato kesin komiseri olarak devamına karar verilmiştir.

1- Atlas Yedek Parça Otomotiv Anonim Şirketi, alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 09.09.2023 Cumartesi günü saat: 10:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.

2- RIW Otomotiv Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 09.09.2023 Cumartesi günü saat: 12:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.

3- Mustafa Hasılcıo, alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 09.09.2023 Cumartesi günü saat: 13:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.

2004 s. İİK’nin 301. maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato komiserliğin uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri: Bahçekapı Mahallesi 2468 Sokak No: 4/9 Şaşmaz/Etimesgut/ANKARA Tel: 0312 278 33 09; 0533 373 58 10 adresinde kabul edilecektir.
2004 s. İİK’nın 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; kambiyo senetleri (çek ve bono vs.) aslını yahut kambiyo senetleri icra dairesinde ise kambiyo senetlerinin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır.
Toplantıya katılım sağlayamayan alacaklıların İİK m. 302 gereğince toplantının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içerisinde gerçekleşen iltihak süresi içerisinde Bahçekapı Mahallesi 2468 Sokak No: 4/9 Şaşmaz/Etimesgut/ANKARA Tel: 0312 278 33 09; 0533 373 58 10  adresine gelerek konkordatoyu kabul veya ret yönünden oy kullanabilecektir. Oy kullanacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; Kambiyo senetleri (çek ve bono) aslını yahut kambiyo senetleri icra dairesinde ise kambiyo senetlerinin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır. İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

Zafer AtalayAv. Doç.Dr.Levent BÖRÜ

Selim Kutucu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1269123/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: http://www.atlasotomotiv.com.tr/Atlas-Otomotiv-Iletisim.aspx

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim