İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İBRAHİM DEMİR

ADI / SOYADI / UNVANI: İBRAHİM DEMİR

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/784

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
T.C. ANKARA 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2019/784 E. SAYILI DOSYASINDA
KONKORDATO KOMİSERLER KURULUNDAN

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/784 E. sayılı dosyasında, konkordato talep eden borçlu İbrahim Demir hakkında, 17/06/2020 tarihinden itibaren bir yıl süreyle kesin mühlet kararı verilmiştir. Konkordato Komiserler Kurulu tarafından İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklılarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatını tamamlamıştır.
Tüm bu işlemler neticesinde, alacaklılar toplantısının yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan, Komiserler Kurulu’nca İİK. m. 301 uyarınca, aşağıda belirtilen yer, gün ve saatlerde borçlunun konkordato teklifi müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİK. m. 301 gereğince alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Hanifi KAYA uhdesinde bulunan belgeleri “Aşağı Yahyalar Mah. 994. Cad. No:11/A Yenimahalle/ANKARA” adresinde mesai saatleri olan 09:00-17:30 arasında inceleyebilecekleri, alacaklıların aşağıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacak gerçek kişinin yanlarında kimlik (ve fotokopisi) tüzel kişilerde ise imza sirküleri  (ve fotokopisi) bulundurmaları, eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise konkordato kapsamında alacaklılar toplantısına katılmaya, oy kullanmaya, sulh ve ibraya” yetkisini de açıkça kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerektiği  ilan olunur.
İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/784 E. sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.
Adi Alacaklar İçin Toplantı Yeri: Ankara Adliyesi Konferans Salonu (Hacı Bayram Veli Mahallesi Atatürk Bulvarı No:40 Sıhhiye/Ankara)
Adi Alacaklar İçin Toplantı Tarihi ve Saati: 01/06/2021 13:30
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU Metin ÖZER   Bahar ÜSTÜNDAĞ   Mehmet Çağrı SELÇUK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/787224/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim