İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

RIW OTOMOTİV DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: RIW OTOMOTİV DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 187556 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2019/611

İLAN METNİ

ANKARA BATI ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
MUSTAFA HASILCIO
ATLAS YEDEK PARÇA OTOMOTİV A.Ş.
RIW OTOMOTİV DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
ESAS NO: 2019/611 Esas

 Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/611 Esas ve 08.11.2019 tarihli kararı ile Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 187556 sicil numarasında kayıtlı olan ‘Oto San. Sitesi Bahçekapı Mahallesi 2552. Sokak No: 4 Şaşmaz/Etimesgut/ANKARA’ adresinde faaliyet gösteren RIW Otomotiv Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi ile Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 135847 sicil numarasında kayıtlı olan. Oto San. Sitesi Bahçekapı Mahallesi 2552.Sokak No: 2-6-8 Şaşmaz/Etimesgut/ANKARA adresinde faaliyet gösteren Atlas Yedek Parça Otomotiv Anonim Şirketi ve bu şirketlerin hakim ortağı ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı olan 457******** T.C. Kimlik numaralı Mustafa HASILCIO’nun konkordato istemi kabul edilerek, 3 aylık geçici konkordato mühleti verilmiş, görev ve yetki alanları belirlenerek YMM Abdulkadir BOZDOGAN, Av. Arb. Sinan YAZICI ve Oto Yedek Parça ve Ticaret Uzmanı Cenap Murat BAYTUR geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilmişlerdir.
Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 07.02.2020 tarihli kararı ile şirketler ve Mustafa HASILCIO hakkında 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiş, daha sonra Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle 20.05.2020 tarihli karar ile kesin mühletin 02.05.2021 tarihine kadar devamına karar verilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301. maddesi gereğince 03.04.2021 tarihinde Cumartesi günü alacaklılar kurulu toplantısı yapılacaktır.
Bu doğrultuda, şirketler ve Mustafa HASILCIO’dan alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.
Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin ya da vekillerinin, konkordato yetkisi içeren ve yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekâletnamelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde (mesai saatleri içerisinde) Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, ‘Oto Sanayi Sitesi Bahçekapı Mahallesi 2552. Sokak No: 4 Şaşmaz/Etimesgut/ANKARA’ adresinde borçlu şirketlerin ve Mustafa HASILCIO’nun belgelerini, komiser Cenap Murat BAYTUR nezaretinde inceleyebileceklerdir.
Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihaklarda kabul edilecektir.
Yukarıdaki hususlar ilanen duyurulur.
Toplantı Yeri          : Ankara (Sıhhiye) Adalet Sarayı Konferans Salonu
Anafartalar Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 52 Altındağ/ANKARA
Toplantı Tarihi       : 03.04.2021 Cumartesi
Toplantı Saatleri    :
RIW Otomotiv Dağıtım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi yönünden;
Adi Alacaklar İçin Toplantı Saati:                                              : 10:00
Rehinli Alacaklar ve Kamu Alacakları Toplantı Saati : 11:30
Atlas Yedek Parça Otomotiv Anonim Şirketi yönünden;
Adi Alacaklar İçin Toplantı Saati                                                : 13:00
Rehinli Alacaklar ve Kamu Alacakları Toplantı Saati : 14:00
Mustafa HASILCIO yönünden;
Adi Alacaklar İçin Toplantı Saati                                    : 15:00
Rehinli Alacaklar ve Kamu Alacakları Toplantı Saati : 15:30
MUSTAFA HASILCIO
ATLAS YEDEK PARÇA OTOMOTİV A.Ş.
RIW OTOMOTİV DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU
Abdulkadir BOZDOGAN        Cenap Murat BAYTUR                    Sinan YAZICI
YMM                      Oto Yedek Parça ve Ticaret Uzm.      Avukat/Arabulucu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/752397/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim