İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ARIKAN İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ARIKAN İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 0780384372

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 93595 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2019/165

İLAN METNİ

ARIKAN İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
T.C. Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/165 Esas sayılı dosyası kapsamında Konkordato talebinde bulunan ARIKAN İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ’nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacı ile alacaklılar toplantısı 02.11.2020 Pazartesi günü saat 10:00 ile 16:00 arasında “Melih Gökçek Bulvarı 1368 cadde İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı Konferans Salonu Yenimahalle ANKARA” adresinde gerçekleştirilecektir.
İİK m. 301. Gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu şirketin merkez İlkbahar Mah. 596 sokak orhan no :40/2 Çankaya ANKARA adresinde 10:00 – 16:00 saatleri arasında belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopilerini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetki belgesini (ve fotokopisini) eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığı ile toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esansında yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (bono, poliçe, çek) dayanıyor ise senet hamilinin tespiti amacı ile senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurulması gerekmektedir.
İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklılar, toplantı gününü takip eden 7 günlük iltihak süresi içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı 10:00 – 17:00 saatleri arasında şirket merkezinin bulunduğu “İlkbahar Mah. 596 sokak orhan no :40/2 Çankaya ANKARA” adresinde komiser huzurunda yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ibraz etmeleri rica olunur.
İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ KURULU
KOMİSERKOMİSERKOMİSER
PROF.DR.HAYRİ BOZGEYİKİSMAİL ERKİN KUTLUAKIN AKBULUT

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/681448/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim