İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BESOTO İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BESOTO İNŞAAT ARAÇ KİRALAMA TURİZM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 890868 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/783

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
TURSAM TURİZM OTELCİLİK TAŞIMACILIK
DERİ TEKS. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

BESOTO İNŞ. ARAÇ KİRALAMA TUR. TİC. A.Ş.

AYŞE RABİA KÖSEOĞLU SAMANCI
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/783 E. Sayılı Dosyası)

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/783 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 15.01.2019 tarihinde 16.01.2019 tarihinden başlamak üzere borçlular Tursam Turizm Otelcilik Taşımacılık Deri Teks. İnş. San. Tic. Ltd. Şti., Besoto İnş. Araç Kiralama Tur. Tic. A.Ş., Ayşe Rabia Köseoğlu Samancı hakkında bir yıl süreyle kesin mühlet, 16.01.2020 tarihinden itibaren ise 3 ay süre ile kesin mühlet süresinin uzatılmasına karar verilmiştir. Bu süreç içerisinde İİK m.299 gereğince, alacaklıları alacaklarını bildirmeye davete ilişkin ilanın yapılması için karar alınmış olup, buna ilişkin karar Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi ve Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yayınlanmıştır.
Kesin mühlet kararı ile birlikte İİK madde 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra konkordato komiseri olarak Prof. Dr. Fatma PAMUKÇU, Prof. Dr. Müjgan TUNÇ YÜCEL, Rüya ÖZTURAN’dan oluşan heyetimiz, İİK madde 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış, alacak kayıtları üzerinde tahkikatını tamamlamıştır. Tüm bu işlemler neticesinde, alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan, Komiser Heyetimizce İİK madde 301 uyarınca 06.08.2020 günü saat 12:30’da İmtiyazlı Alacaklılar, 14:45’te ise Adi Alacaklılar yönünden “Hotel Emirhan Palace,Denizköşkler, E-5 Yanyol Cad. No:13/A 34315 Avcılar/İstanbul” adresinde borçlunun konkordato teklifi müzakere edilmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK madde 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri “Piri Reis Mah. Nazım HikmetBulvarı B Blok 58/1C Kat:2 Esenyurt/İstanbul” adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen gün ve yerde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi, yetki belgesi vs.) bulundurmaları gerektiği ilan olunur.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Konkordato Komiseri Konkordato Komiseri Konkordato Komiseri
Ayşe Rüya ÖZTURAN Prof.Dr. Müjgan TUNÇ YÜCEL Prof. Dr. Fatma PAMUKÇU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-819373.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim