İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FERHAT BOLAT

ADI / SOYADI / UNVANI: FERHAT BOLAT

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/39

İLAN METNİ

Esas No: 2019/39
Konu: Konkordato Komiserliğinin Alacaklılar Toplantısına Daveti

FERHAT BOLAT

T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/39 E. sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan Ferhat BOLAT’ın, sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla 2 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 14.00’te Atlı Otel İlkbahar Mahallesi 596. Sok. No:79 Yıldız Çankaya/Ankara adresinde pandemi sebebiyle ertelenen alacaklılar toplantısı gerçekleştirilecektir.

İİK m. 301 gereği borçlunun konkordato projesine ilişkin belgeler İlkbahar M. Galip Erdem C. 610. S. No: 1 adresinde hazır bulundurulacak ve alacaklılar toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içerisinde borçlunun projeye ilişkin evraklarını inceleyebilecektir.

Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini); tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini); alacaklıyı temsilen üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, konkordato projesine ilişkin oy kullanma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini; avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordato projesinde oy kullanma, sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanında hazır bulundurması gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedinde (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulunması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII uyarınca toplantıya katılmayan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak oylarını kullanmaları mümkündür. Bu haktan yararlanmak isteyen alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/39 E. sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.

İlan ve ihtar olunur.

Konkordato Komiseri
Çiğdem YATAĞAN ÖZKAN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginin-alacaklilar-toplantisina-daveti-815487.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim