İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ES MARMARA HAZIR BETON İNŞAAT VE NAKLİYE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ES MARMARA HAZIR BETON İNŞAAT VE NAKLİYE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3770461876 / ESKİŞEHİR VERGİ DAİRESİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 45208 / ESKİŞEHİR

DOSYA ESAS NO: 2018/949

İLAN METNİ

İLAN
T.C. ESKİŞEHİR ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2018/949
KARAR NO: 2019/91

KONKORDATO KOMİSER KURULUNDAN
Eskişehir Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/949 Esas, 2019/91 Karar sayılı kararıyla hakkında kesin mühlet kararı verilmiş 0377046187600021 Mersis numaralı Es Marmara Hazır Beton İnşaat ve Nakliye Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin konkordato projesinin alacaklılara sunulması ve bu kapsamda alacaklılar toplantısının yapılmasına ilişkin süreç gereğince, alacaklılar toplantısının 12.06.2020 tarihinde saat 14.00’te Kurtuluş Mah. Yargı Sok. No:20 Odunpazarı / ESKİŞEHİR adresinde bulunan Eskişehir Barosu Hizmet Binası konferans Salonunda yapılmasına karar verilmiştir.
Alacaklılar, İcra ve İflas Kanununun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde (05.06.2020 tarihinden itibaren) konkordato komiserliği uhdesinde bulunan belgeleri “Av. Çağrı YÜCEL – Cumhuriyet Bulvarı No:90 Petkon İş Merkezi A Blok D:3 Odunpazarı / ESKİŞEHİR” adresinde resmi mesai günlerinde saat 10.00 – 15.00 arasında inceleyebilecektir. Ayrıca alacaklılar, alacaklılar toplantısına bizzat katılabilecekleri gibi, kendilerini bir avukat aracılığıyla da temsil ettirebilirler. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin kimlik belgeleri aslını ve fotokopisini; tüzel kişilerin temsilcilerine ilişkin temsil belgesi ile imza sirküleri aslı ve fotokopisini getirmeleri; toplantıya katılım sağlayacak avukatların sulh, feragat ve ibra yetkilerini içerir onaylı vekaletname suretini sunmaları gerekmektedir. Toplantıya katılmayan alacaklılar, alacaklılar toplantısını takip eden yedi gün içinde yazılı olarak oylarını kullanabileceklerinden (iltihak edebileceklerinden), bu durumda olan alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazılı belgeyi yukarıda belirtilen belgelerle birlikte “Av. Çağrı YÜCEL – Cumhuriyet Bulvarı No:90 Petkon İş Merkezi A Blok D:3 Odunpazarı / ESKİŞEHİR” adresine, toplantıyı takip eden yedi gün içinde teslim etmeleri gerektiği İcra ve İflas Kanunu’nun 288. Maddesince ilan olunur.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Birol YILDIZ İsmail SERDURAK Çağrı YÜCEL

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-797700.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim