İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AHMET GÜRKAN HACİOĞLU

ADI / SOYADI / UNVANI: AHMET GÜRKAN HACİOĞLU

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/267

İLAN METNİ

T.C.
OSMANİYE 3. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’NDEN
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ESAS NO : 2018/267 Esas

Konkordato Komiseri Mustafa Emre KILIÇARSLAN’ın sunmuş olduğu 16/03/2020 tarihli raporun sonuç kısmı: “Borçlu Ahmet Gürkan HACİOĞLU’nun borçlu bulunduğu 4 banka ile görüşmeleri sonucunda QNB Finansbank ile imzalamış olduğu protokol çerçevesinde olumlu oy kullanılmıştır. Diğer bankalar ile görüşmeleri sürmekte olup iş bu rapor tarihine yetişmemiştir. Yapılan protokol çerçevesinde gerek ticari faaliyetlerine devam ederek elde edeceği eğer bu sağlanmaz ise ipotekli taşınmazların nakde çevrilmesi yoluyla borç ödemesi istemektedir. Ahmet Gürkan HACİOĞLU konkordatodan çıkmak ve borçlarını ödemek istemektedir. Proje onaylanması sebebi ile konkondato mühletinin kaldırılması rey ve mütalaa olunup sayın mahkemenin taktir ve görüşlerine sunulur.” şeklinde olup;Osmaniye Ticaret ve sanayi Odasına kayıtlı 6158 Ticaret Sicil Nolu VİGA İNŞAAT Ahmet Gürkan HACİOĞLU’ na verilen kesin mühletin 02/04/2020 tarihinden itibaren 3 aylık süre ile uzatılmasına karar verilmiştir.
Rapora itiraz edenlerin itiraz sebeplerini 03/06/2020 tarihindeki duruşma gününden en az 3 gün önce yazılı olarak bildirmek kaydıyla duruşmada hazır bulunabilecekleri ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-kararinin-uzatilmasi-ve-durusma-gunu-tebligi-792707.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim