İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SİS-TAŞ İNŞAAT MADENCİLİK HAFRİYAT NAKLİYAT HAZIR BETON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SİS-TAŞ İNŞAAT MADENCİLİK HAFRİYAT NAKLİYAT HAZIR BETON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 17557 / TRABZON

DOSYA ESAS NO: 2019/136

İLAN METNİ

SİS-TAŞ İNŞAAT MADENCİLİK HAFRİYAT NAKLİYAT HAZIR
BETON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ TARAFINDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019 / 136 Esas sayılı dosyasında görülmekle olan Konkordato davasında, davacı şirkete, Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 12.09.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verilmiştir.
Alacaklıların, alacaklarını bildirmelerine ilişkin ilan, Basın İlan Kurumunun resmi ilan portalı üzerinden 06.11.2019 tarihinde usulüne uygun olarak yapılmıştır. “Alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alacaklarını bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, borçlu şirket bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri” ilanen tebliğ ve ihtar edilmiştir.
Borçlu şirketten alacaklı olduğunu bildiren alacaklılar ile alacağını bildirmemekle birlikte, borçlu şirket bilançosunda kayıtlı alacaklıların da toplantıya iştirak edebilecekleri, konkordato projesi ile gündem maddelerini müzakere etmek ve oylamak üzere, İİK’nun 301. maddesi gereğince “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.

Alacaklılar Toplantısı Tarih/Saati: 22.04.2020 – Çarşamba Günü
Rehinli Alacaklılar : Saat 10:00 – 10:30 arası
Çek-Senet ve Cari Hesap : Saat 10:30 – 12:00 arası
Bazlı Alacaklılar

Alacaklılar Toplantısı Adresi : GOLDEN STONE DÜĞÜN SALONU/ÇAY BAHÇESİ
Merkez Mah. İsmet Zeki Eyüboğlu Cad.
No:16Maçka/TRABZON
Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 (yedi) gün içerisinde (15.04.2020-22.04.2020 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde) Borçlu Şirkete ait bilgi ve belgeleri tarafımızdan talep ederek inceleyebileceklerdir.
Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içinde gerçekleşen başvuru ve talepler (iltihaklar) kabul edilecektir.
Konkordato Komiser Heyeti tarafından, adresi tarafımızca belli olan alacaklılara, ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir.
Toplantıya katılacak gerçek veya tüzel kişilerin, yetkili olduklarını gösteren; imza sirkülerini, yetki belgelerini veya vekaletnamelerini toplantı gününde komiser heyetine ibraz etmeleri gerekmektedir.
Hususları ilanen tebliğ olunur. 10.03.2020

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Tuba HÜRSOY ALEMDAROĞLU Murat PEHLİVAN Yaşar AKTAŞ

Avukat Mali Müşavir Mali Müşavir

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-787473.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim