İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÇIT – ÇIT KURUYEMİŞ VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: ÇIT – ÇIT KURUYEMİŞ VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 156467-5 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/847

İLAN METNİ

ÇIT ÇIT KURUYEMİŞ VE GIDA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

(İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/847 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/847 E. sayılı dosyasında yukarıda ticaret unvanı belirtilen Şirket hakkında 26.02.2019 tarihinden başlamak üzere bir yıllık süreyle kesin konkordato mühleti verilmesine karar verilmiştir. Kesin mühlet kararıyla birlikte, heyetimiz Dr. M. Ertan Yardım, Meryem Tüfekçi ve Ertunç Koçak konkordato komiseri olarak görevlendirilmiştir.
Heyetimizce İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş bu ilanda, İİK m. 299 f.1, c.3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış; bilançoya ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar listesi (cetveli) hazırlanarak mahkeme dosyasına sunulmuş ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 22.01.2020 Çarşamba günü saat 10:00’da Şirket merkezinin bulunduğu Mecidiyeköy Mahallesi, Kervan Geçmez Sokak, İnci Apartmanı, No: 10/6, Şişli – İstanbul adresinde borçlu Şirketin konkordato teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri Halaskargazi Cad. Yılmazlar Pasajı Hüseyin Hilmi Paşa İşhanı No:153/55 Şişli/İstanbul adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste, aynı esasalar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri; temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.

Konkordato KomiseriKonkordato KomiseriKonkordato Komiseri
Dr. M. Ertan YardımMeryem TüfekçiErtunç Koçak

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-karari-ve-alacaklilara-davet-746751.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim