İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KÜRESEL GRUP BİLİŞİM EĞİTİM VE YAYIN MEDYA TELE TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KÜRESEL GRUP BİLİŞİM EĞİTİM VE YAYIN MEDYA TELE TURİZM İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 306575 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/621

İLAN METNİ

T.C ANKARA 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
KÜRESEL GRUP BİLİŞİM EĞİTİM VE YAY. MED. TELE TUR. VE İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLAN

Ankara 3.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 28.08.2018 tarih 2018/621 E. sayılı kararı ile Başkent VD:6060320220, Mernis No: Ankara Ticaret Sicil No: Karapınar Mah. 19.Cad. No:3 Balgat Çankaya/ANKARA adresinde bilişim eğitim sektöründe faaliyet gösteren Küresel Grup Bilişim Eğitim ve Yay. Med. Tele. Tur ve İnş. San Tic. Ltd.Şti.’nin konkordato istemi kabul edilerek, 3 aylık konkordato mühleti verilmiş, 04.09.2018 tarihli ek karar ile konkordato komiserliğine görev ve yetki alanları belirlenerek Abdulkadir BOZDOGAN tayin olunmuştur. Mahkemece geçici mühlet kararı 27.11.2018 tarihinde 2 ay süre ile uzatılmış, 23.01.2019 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile geçerli olmak üzere kesin mühlet kararları verilmiştir.
1-Yukarıda açık adresi yazılı Küresel Grup Bilişim Eğitim ve Yay. Med. Tele. Tur ve İnş. San Tic. Ltd.Şti’den alacaklı olan gerçek ve tüzel kişilerin, alacaklarını ispat eden senet ve belgeler ile birlikte İİK. nun.299. maddesi uyarınca, bu ilanın Ticaret Sicil Gazetesinde ve Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında en son tarihli ilanın yayımlanmasını takip eden günden itibaren 15 gün içinde hafta içi hergün saat 10:00 ila 16:00 arası konkordato komiseri Abdulkadir BOZDOGAN’”ın bulunacağı Karapınar Mah. 19.Cad. No:3 Balgat Çankaya/ANKARA (Tel:0.541.958 82 59) adresine BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da gerçek veya tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da aynı adrese İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.
2-2004 s. İİK .nin 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların KESİN MÜHLET TARİHİ OLAN 23/01/2019 TARİHİ İTİBARİYLE ALACAKLARININ;

a-Toplam miktarını (ana para ve fer “ileri ayrı ayrı gösterilecek şekilde)
b-Vadesini,
c-Çekişmeli olup olmadığını,
d-Geciktirici koşula bağlı olup olmadığını,
e-İmtiyazlı, rehinli veya adi alacak olup olmadığını bildirmeleri,
f-Faiz işletilmiş ise hesaplama tablosunu da açıkça gösterecek ve açıklayacak şekilde, dayanak evraklarının onaylı sureti ile birlikte ıslak imzalı olarak (fiziken) teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
3-İlânın birer suretinin adresi belli olan alacaklılara posta ile gönderileceği,alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı müzakerelerine kabul edilmeyeceği İHTAR olunur.
4-2004 Sayılı İ.İ.K nun 301. Maddesi uyarınca. Konkordato projesinin hazırlanması, alacakların bildirilmesi ve tahkiki tamamlandıktan sonra.aynı kanunun 288. Maddesi uyarınca yapılacak yeni bir ilânla alacaklılar konkordato projesini müzakere etmek üzere toplanmaya davet edilecektir.

KÜRESEL GRUP BİLİŞİM EĞİTİM VE YAY. MED. TELE TUR. VE İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. KOMİSERİ
YMM. Abdulkadir BOZDOGAN
Konkordato Komiseri

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-alacaklilarin-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani-632173.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim