İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

CEMRE BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: CEMRE BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/776

İLAN METNİ

ALACAKLILARI ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET
CEMRE BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Nizip 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/776 E. Sayılı Dosyası)

Nizip 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2018/776 Esas Sayılı dava dosyası kapsamında 3 nolu celsede verilen 11.04.2019 tarihli karar ile merkezi Nizip’ te olup, Nizip Ticaret Odasına 3021 sicil numarası ile kayıtlı CEMRE BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. firmasına, 2004 sayılı İİK’ nun 7101 sayılı kanunun 17.maddesi ile değişik 289.maddesi uyarınca 1 (BİR) YIL süre ile konkordato KESİN MÜHLET kararı verildiği, kesin mühlet kararı ile birlikte konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Bağımsız Denetçi Murat KARABİBER, Yeminli Mali Müşavir Ahmet KAHRAMAN ve Hukukçu Bilirkişi Ömer Burak BİLDİK’ den oluşan heyetimizin konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına karar verilmiştir.
2004 sayılı İİK’ nun 7101 sayılı kanunun 27.maddesi ile değişik 299.maddesi gereğince ve 288.madde uyarınca, konkordato kesin mühlet kararı alan, CEMRE BİTKİSEL YAĞ ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.’ den konkordato geçici mühlet tarihi olan 12.11.2018 tarihinden önce doğmuş alacağı bulunan alacaklıların, konkordato komiserliğimizin “İncilipınar Mah. Şehit Yusuf Erin Cad. Çayırlı İş Merkezi B Blok Kat :2/ 5 Şehitkamil/GAZİANTEP” adresine bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişi alacak kayıtlarında ise noter onaylı imza sirküsü fotokopisi ile) veya vekilleri (vekil sıfatı ile kayıt yaptıracakların Avukatlık Kanunu 35. Maddesi gereği yalnızca avukatla temsil edilebileceği) aracılığıyla mesai saatleri içerisinde müracaat ederek, Basın ilan Kurumu tarafından yapılan ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde alacaklarını komiser heyetimize yazılı olarak bildirmeleri,
Alacak kaydı sırasında, geçici mühlet tarihi olan 12.11.2018 tarihinden önce ve varsa mühletten sonra doğan yabancı para alacaklardan alacak bildiriminin yapıldığı tarihten bir gün önceki TCMB döviz alış kuru üzerinden Türk Lirası karşılığının, alacağın paradan başka bir şey olması halinde bildirim tarihindeki para olarak değerinin gösterildiği, inceleme ve denetime elverişli hesap dökümünün bildirilmesi ihtar olunur.
Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, borçlunun bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Ahmet KAHRAMAN

Yeminli Mali Müşavir

Murat KARABİBER

Bağımsız Denetçi

Ömer Burak BİLDİK

Hukukçu

İLAN ADRESİ: https://ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilari-beyana-davet-ilani-628653.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim