İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DEMİRKON MADENCİLİK İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DEMİRKON MADENCİLİK İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 2880534698 / Kazım Karabekir Vergi Dairesi / ERZURUM

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 18297-24886 / ERZURUM

DOSYA ESAS NO: 2021/206

İLAN METNİ

T.C.
ERZURUM
ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
ALACAKLILAR TOPLANTISINADAVET İLANI

2021/206 ESAS SAYILI DOSYASINDA 2880534698 VERGİ KİMLİK NUMARALI, DAVACI DEMİRKON MADENCİLİK İNŞAAT A.Ş.‘NİN KONKORDOTA KESİN MÜHLET KARARI NEDENİYLE, YARGILAMA SÜRECİ DEVAM EDEN DOSYA İLE ALAKALI OLARAK PROSEDÜR GEREĞİ YAPILMASI İCAP EDEN “ALACAKLILAR GENEL KURUL TOPLANTISI”
İMTİYAZLI ALACAKLILAR İÇİN; 03/03/2022 PERŞEMBE GÜNÜ, SAAT: 14:00’DE
İMTİYAZSIZ ALACAKLILAR İÇİN; 04/03/2022 CUMA GÜNÜ, SAAT: 14:00’DEERZURUM TİCARET VE SANAYİ ODASI TOPLANTI VE KONFERANS SALONU. MURATPAŞA MAH. ÖMER NASUHİ BİLMEN CAD. NO:7/2 KAT: 5 HAVUZBAŞI – YAKUTİYE / ERZURUM ADRESİNDE; YAPILACAKTIR.
Alacaklılar, İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde alacaklıların konkordato komiserinin uhdesinde bulunan belgeleri komiserinin “Muratpaşa Mah. Saraybosna Cad. Sınav İş Merkezi. Dış Kapı No: 18 İç Kapı No: 403 Yakutiye / ERZURUM” adresinde, şirkete ait kaydi muhasebe belgelerin şirket Mali Müşaviri Salih IRMAK’ın “Lalapaşa Mah. Terminal Cad. Köşe Apt. Kat: 4 Yakutiye / ERZURUM” adresinde, resmi mesai günlerinde (Cumartesi-Pazar Hariç) saat 9:00/12:00– 14:00/17:00 arasında inceleyebilecektir.
Alacaklılar, alacaklılar toplantısına bizzat katılabilecekleri gibi, kendilerini bir avukat aracılığıyla da temsil ettirebilirler. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin kimlik belgeleri aslını ve fotokopisini; tüzel kişilerin temsilcilerine ilişkin temsil belgesi ile imza sirküleri aslı ve fotokopisini getirmeleri; toplantıya katılım sağlayacak avukatların konkordato görüşmelerine katılım, sulh, feragat ve ibra yetkilerini içerir onaylı vekaletname suretini sunmaları gerekmektedir.
Toplantıya katılmayan alacaklılar, alacaklılar toplantısını takip eden yedi gün içinde yazılı olarak oylarını kullanabileceklerinden (iltihak edebileceklerinden), bu durumda olan alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazılı belgeyi yukarıda belirtilen belgelerle birlikte alacaklılar genel kurulu toplantı adresine, toplantıyı takip eden yedi gün içinde teslim etmeleri gerektiği, İcra ve İflas Kanunu’nun 288. maddesince ilan olunur. 07/02/2022
KONKORDATO KOMİSERİ
ORHAN AKGÜLOĞLU
SMMM& BAĞIMSIZ DENETÇİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/929489/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklarin-bildirilmesi-daveti

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim