İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SAMSUN YEM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SAMSUN YEM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: Tekkeköy-428 / SAMSUN

DOSYA ESAS NO: 2020/713

İLAN METNİ

SAMSUN ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

  1. Samsun Ticaret Sicil Müdürlüğünün 428-Tekkeköy sicil numarası ile kayıtlı “Kerimbeyosb Mahallesi Zafer Cac. No:3/1 Tekkeköy/Samsun” adresinde faaliyet gösteren SAMSUN YEM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ hakkında Samsun Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/713 Esas sayılı dosya kapsamında 15.10.2020 tarihinde 3 ay süre ile Geçici Mühlet, 13.01.2021 tarihinde 2 ay süre ile Geçici Mühletin uzatılması ve 10.03.2021 tarihinde 1 yıl süre ile Kesin Mühlet kararı verilmiş ve Cemalettin KOLA, Ercan SARICAOĞLU ve Güray ERENER Konkordato Komiser Heyeti olarak görevlendirilmiştir.

  1. Heyetimizce daha evvelce alacaklılara 12.05.2021 tarihinde ILN01373810 ilan numarasıyla Basın İlan Kurumu resmi ilan portalında, 12.05.2021 tarihinde 10328 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ve ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla gönderilmek üzere “alacağı ispat eder belgelerle birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde alacaklıların alacak bildiriminde bulunması, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların Samsun Yem Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.

  1. Gelinen süreçte İcra ve İflas Kanunu 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hasıl olmuştur. Bu doğrultuda Samsun Yem Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen tarih, yer ve saatte konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.

  1. Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde Konkordato Komiser Heyeti irtibat adresi olarak belirlenen Hançerli Mahallesi Dervişzade Sokak (Liv Ofisler) No:6 Kat:3 İlkadım/Samsun de borçlunun kayıt ve hesaplarını mesai gün ve saatleri içinde Heyetimizin refakatinde inceleyebileceklerdir.

  1. Alacaklılar toplantısında konkordato projesinin kabulü için İcra ve İflas Kanunu 302. maddesine göre sadece projeden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da kabul olunacaktır.

  1. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir.

Toplantı Tarihi                                     : 27 Ocak 2022 Perşembe
Toplantı Yeri                                    : Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu, Yenimahalle 839. Sokak No:120 Canik/SAMSUN
Rehinli Alacaklılar Toplantı Saati               : 10.00
Adi Alacaklılar Toplantı Saati                     : 14.00

 KONKORDATO KOMİSER HEYETİ

SMMM Cemalettin KOLA- Dr. Ögr. Üyesi Ercan SARICAOĞLU- Prof. Dr. Güray ERENER

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/906965/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisi-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim