İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SAİM USTA, TOMURCUK TEMİZLİK HAŞERE İLAÇLAMA ZİRAİ İLAÇ BAYİİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SAİM USTA, TOMURCUK TEMİZLİK HAŞERE İLAÇLAMA ZİRAİ İLAÇ BAYİİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 33031948652

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/691

İLAN METNİ

SAİM USTA

                      Konkordato Komiserliği’nden
(Kocaeli 1.Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/691 E. Sayılı Dosyası)

                                        ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odasına ve Kocaeli Ticaret Odasına kayıtlı Saim USTA (Tomurcuk Temizlik Haşere İlaçlama Zirai İlaç Bayii)  hakkında Kocaeli 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/691 E. sayılı dosyasında, 08.07.2020 tarihli ara karar ile kesin mühlet süresinin 4 ay uzatılmasına karar verilmiştir. Konkordato kesin mühlet süresinin uzatılma kararı verilmesi üzerine yapılan ilanla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır.
Borçlu şirketten alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların tamamı ile 16.10.2020 Cuma günü saat 10.00’da imtiyazsız (Adi) alacaklılar ile, saat 14.00’da imtiyazlı (ipotek sahibi) alacaklılar ile Karabaş Mah. Cengiz Topel Cad. Ali İçten apt. No:16/1 İzmit/KOCAELİ (komiserlik adresi) ‘de toplantı yapılacaktır.
Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilip oylama yapılacaktır. 2004 sayılı İİK.nun 301. Maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato borç ödeme projesini mesai gün ve saatlerinde şirket merkezi veya komiserlik adresinde inceleyebileceklerdir.
2004 sayılı İİK.nun 302. Maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Konkordato müzakeresine katılacak gerçek kişi alacaklıların yanlarında kimlik ve fotokopisini,  tüzel kişi (şirket) temsilcilerinin imza sirkülerini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise vekaletnamenin onaylı suretini ibraz etmeleri zorunludur. İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
Nazir ESİRCİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/672149/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim