İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

YILDIZ PROFESYONEL KOZMETİK KİMYA A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: YILDIZ PROFESYONEL KOZMETİK KİMYA A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 9651525568

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 55220 / KONYA

DOSYA ESAS NO: 2023/ 733

KONKORDATO KARARI: ALACAK BİLDİRME DAVETİ YAPILDI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 15 gün (Fevziçakmak Mah. Medcezir Cad. Konya Ticaret Merkezi B. Blok No:8/131 Karatay/KONYA – mesai günlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekâletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle)

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: 25.03.2024

İLAN METNİ

KONYA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
YILDIZ PROFESYONEL KOZMETİK KİMYA ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLAN

Konya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2023/733 Esas sayılı davasında, Konya Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 55220 sicil sırasında kayıtlı “YILDIZ PROFESYONEL KOZMETİK KİMYA A.Ş.” hakkında, 23.11.2023 tarihinden itibaren 3 ay süreyle konkordato geçici mühleti ve 13.03.2024 tarihinden itibaren de 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Aynı kararda Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
YILDIZ PROFESYONEL KOZMETİK KİMYA A.Ş.’den alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren “15 gün” içinde alacaklarını, “Fevziçakmak Mah. Medcezir Cad. Konya Ticaret Merkezi B. Blok No:8/131 Karatay/KONYA” adresindeki KONKORDATO KOMİSERLİĞİ BÜROMUZA, mesai günlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekâletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.
Aksi takdirde, bildirimde bulunmayan alacaklıların alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı ise bu tutar üzerinden alacaklılar toplantısına kabul edilecek, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değil ise konkordato alacaklılar toplantısına ve alacak nisabına hiç kabul edilmeyeceklerdir.
İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderilen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilan süresi geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalar da dikkate alınmayacak ve başvurunun süresinde olup olmadığının tespitinde bu DAVET yazımızın tarihi değil, aynı konuda Ticaret Sicil Gazetesi Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan ilanlardan en son tarihli İLAN esas alınacaktır.
2004 s. İİK.nın 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların alacaklarını bildirirken, GEÇİCİ MÜHLET TARİHİ OLAN 23.11.2023 TARİHİNDEN ÖNCE DOĞMUŞ VEYA KONKORDATOYA TABİ ALACAKLARININ ;
1- Toplam miktarını (anapara ve fer’ileri ayrı ayrı gösterilecek şekilde)
2- Rehinli olan kısım için rehin, ipotek belgelerini,
3- Vadesini,
4- Geciktirici koşula bağlı olup olmadığını,
5- İmtiyazlı, rehinli, adi alacak olup olmadığını ve kırımlı tutarlarını ayrı ayrı belirtmek sureti ile bildirmeleri,
6- Faiz işletilmiş ise (13.03.2024 Kesin Mühlet Tarihine Kadar) hesaplama tablosunu da açıkça gösterecek ve faiz oranlarını da açıklayacak şekilde, dövizli alacakların geçici mühlet tarihi (23.11.2023) kıymetinde hesaplanarak dayanak evraklarının onaylı sureti ile birlikte ıslak imzalı olarak teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
Yukarıdaki maddelerde anlatıldığı üzere usulüne uygun (ana para geçici mühlet tarihi itibariyle, varsa faizler ise kesin mühlet tarihi itibariyle) hesaplanmamış bildirimlerin geçersiz olacağı ilan olunur.
ABDULKADİR ÇETİN
Mali Müşavir
KONKORDATO KOMİSERİ
Adres ………………………:

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1458855/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.yildizkimyakozmetik.com/index.php?route=information/contact

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim