İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜÇLÜ ÇELİK ENDÜSTRİYEL TEKNİK YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜÇLÜ ÇELİK ENDÜSTRİYEL TEKNİK YAPI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 4120476175

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 27083 / SAKARYA

DOSYA ESAS NO: 2022/1069

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 19/04/2024 (Tunatan Tesisleri, Bahçelievler 2. Cad, D: 2, 54100 Serdivan-Sakarya)

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

İLAN
GÜÇLÜ ÇELİK ENDÜSTRİYEL TEKNİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
GÜÇLÜ ENDÜSTRİYEL YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİKETİ
ALİ FİDAN
RECEP FİDAN
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ’NDEN
T.C.
SAKARYA ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ’NİN
2022/1069 ESAS SAYILI DOSYASINA İLİŞKİN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
2022/1069 esas sayılı dava dosyası kapsamında Sakarya Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 29/05/2023 tarihinde verilen karar ile, merkezi Sakarya’da olun Sakarya Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 27083 sicil numarası ile kayıtlı ile davacı GÜÇLÜ ÇELİK ENDÜSTRİYEL TEKNİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, 24743 sicil numarası ile kayıtlı GÜÇLÜ ENDÜSTRİYEL YAPI İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİKETİ ile davacılar Ali Fidan (TC Kimlik No: 31***74) ve Recep Fidan (TC Kimlik No:31***94) tarafından zikredilen mahkemeye yapılan konkordato talepleri kabul edilmiştir. 2004 Sayılı İİK.’nın 289. maddesi uyarınca davacılara 29/05/2023 tarihinden başlamak üzere 1 (BİR) YIL süre ile konkordato “Kesin Mühlet” kararı verilmiş olup, kesin mühlet kararları ile birlikte konkordato komiser heyeti olarak hukuk uzmanı Prof. Dr. Habib Yıldız, muhasebe uzmanı Prof. Dr. Selahattin Karabınar ve yönetim organizasyon uzmanı Prof. Dr. Ali Taş atanmıştır. Davacılara ek süre verildiğine yönelik bir mahkeme kararı olmadığı için kesin mühlet 29/05/2024 tarihinde sona ermektedir.
İİK’nın 299. maddesine uygun olarak heyetimizce daha evvelce alacaklılara 16.06.2023 tarihinde Basın İlan Kurumu ilan portalında ve Ticaret Sicil Gazetesi’nde ve ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır. Alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK’nın 300. maddesi uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanı alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatlar tamamlanmıştır. Sonraki süreçlerde ise İİK’nın 290/2-a uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak borçlular tarafından konkordato projesinin nihai halinin sunulması sağlanmıştır.
Tüm bu işlemler neticesinde alacaklılar toplantısının yapılması için gerekli süreçler tamamlanmış olduğundan konkordato heyetince İİK’nın 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hâsıl olmuştur. Bu doğrultuda Güçlü Çelik Endüstriyel Teknik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Güçlü Endüstriyel Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Fidan ve Recep Fidan konkordato başvurucuları olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır. Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde borçlunun muamele merkezi olan “Kozluk Mahallesi Sanayi Caddesi, No: 10, Erenler-Sakarya” adresinde bulunan kayıt ve hesaplarını mesai gün ve saatlerinde komiser heyetinin refakatinde inceleyebileceklerdir. İİK’nın 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK’nın 302/6. maddesi uyarınca kabul olunacaktır. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekâletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir.
Toplantı Tarihi : 19/04/2024
Toplantı Yeri Ve Adresi : Tunatan Tesisleri, Bahçelievler 2. Cad, D: 2, 54100
Serdivan-Sakarya
Toplantı Zamanı : Saat: 14:00’de Adi Alacaklılar Toplantısı
Saat 15:00’te Rehinli Alacaklılar Toplantısı
İrtibat Telefonu : 532 731 5764
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Prof. Dr. Habib Yıldız Prof. Dr. Selahattin Karabınar Prof. Ali Taş

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1441357/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-davasi-alacaklilara-alacaklarini-bildirme-duyurusu

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: http://www.guclucelik.com/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim