İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FİBERTEKS TEKSTİL SANAYİ DIŞ TİC A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: FİBERTEKS TEKSTİL SANAYİ DIŞ TİC A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 611 / ÇORLU / TEKİRDAĞ

DOSYA ESAS NO: 2022/411

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 29.11.2023 Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ ( Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

TEKİRDAĞ ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2022/411 Esas Sayılı Dosyası

1-) KALE İPLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİMŞİRKETİ
2-) FIRAT ELYAF SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
3-) FİBERTEKS TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Çorlu Ticaret Sicil Müdürlüğünü 610 sicil numarasında kayıtlı “Ceditalipaşa Mah. Seymen Yolu Cad. No:57/D Marmaraereğlisi/TEKİRDAĞ” merkezliKALE İPLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne , Çorlu Ticaret Sicil Müdürlüğünü 611 sicil numarasında kayıtlı “ “Ceditalipaşa Mah. Seymen Yolu Cad. No:57/B Marmaraereğlisi/TEKİRDAĞ” merkezliFİBERTEKS TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ‘ne , Çorlu Ticaret Sicil Müdürlüğünü 612 sicil numarasında kayıtlı “ Ceditalipaşa Mah. Seymen Yolu Cad. No:57 Marmaraereğlisi/TEKİRDAĞ” merkezli FIRAT ELYAF SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ne Tekirdağ Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2022/411Esas sayılı dosyasında 13.09.2021 tarihi saat saat 11:00 başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiş akabinde 13.09.2023 tarihi saat:11:00’den itibaren kesin mühletin 6 ay daha uzatılmasınave komiser Heyeti olarak Özkan Yılmaz,Simla Turgutlugil ve Ferahnaz Seval Özel‘ingörevinin devamına karar verilmiştir.

İlanla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır. Her bir Davacı için İcra İflas Kanun’un 288 inci maddesi uyarınca gerekli ilanlar yapılmış, konkordato projesinin hazırlanması, alacakların bildirilmesi, ve tahkiki tamamlanmış olup, Konkordato Projesi görüşülmek üzere
ADİ ALACAKLILARI için ; İcra İflas Kanunu’nun 301 inci maddesi çerçevesinde aşağıda belirtilen saat ve tarihte Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu) adresinde “Adi Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.
REHİNLİ ALACAKLILAR için; İcra İflas Kanunu’nun 301.maddesi çerçevesinde aşağıda belirtilen saat ve tarihte Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu) adresinde “Rehinli Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.

İcra İflas Kanunu’nun 301.maddesi uyarınca alacaklılar toplantı öncesi 7 gün içindekonkordato süreciyle ilgili belgeleri Komiser Heyetinde bulunan Özkan Yılmaz’ın Ali Paşa Mahallesi Sülün Caddesi N: 6/1 Ballı Business Center 7.Kat N:704 ÇORLU/TEKİRDAĞ adresinde 10.30 – 17.30 saatleri arasında (tatil günleri hariç) komiser heyeti nezaretinde inceleyebileceklerdir. Adresibelli olan alacaklılara işbu ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Toplantıya, Davacılardan alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte, bilançoda kayıtlı alacaklılar iştirak edebileceği, oylamada sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklıların oy kullanabileceği, İİK 206 ncı maddenin birinci sırasında yazılı imtiyazlı alacakların alacaklıları ve borçlunun eşi ve çocuğu ile kendisinin ve evlilik bağı ortadan kalkmış olsa dahi eşinin anası, babası ve kardeşi alacak ve alacaklı çoğunluğunun hesabında dikkate alınmayacağı, rehinle temin edilmiş olan alacakların 298 inci madde uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldıkları kısım için hesaba katılacakları,oy kullanacak gerçek kişi alacaklıların yanlarında kimlik ve kimlik fotokopisi, tüzel kişileri temsilen oy kullanacakların yanlarında kimlik ve imza sirkülerinin aslı, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını ile bu belgelerin birer adet fotokopisi, vekaleten oy kullanacakların yanlarında ise avukat kimlik belgesi ve aslına uygun onanmış vekaletnamebulunması gerektiği, vekil vasıtası ile oy kullanacaklarınHukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 74. maddesine göre, konkordato teklifi için oy kullanacak vekilin, konkordato toplantısına katılma ve konkordatoda projesi hakkında olumlu ya da olumsuz oy kullanma konusunda özelyetkiyi içeren vekaletnameyi ibraz etmesi gerektiği, alacaklıların İcra ve İflas Kanunu’nun 302. maddesinin 7. fıkrası gereğince,toplantının bitimini takip eden 7 günlük iltihak süresi içerisinde belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilenadresteaynı esasalar çerçevesinde, bizzat gelerek konkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabilecekleri, toplantıda veya iltihak süresi içerisinde oy kullanmayan alacaklıların konkordato teklifini reddetmiş sayılacakları hususu 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nunve 301. (Değişik: 28/2/2018-7101/29 md.) maddesinin yaptığı atıf gereği 288 (Değişik madde: 28.02.2018 – 7101 S.K./16. md.). ve 302. maddesi hükmü mucibince ilanen tebliğ olunur.

KALE İPLİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİMŞİRKETİ için;
ADİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI
ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu )
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 13.00-13.30
REHİNLİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI
ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ ( Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 13.30-14.00

FİBERTEKS TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için;
ADİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI
ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 14.00-14.30
REHİNLİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI
ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 14.30-15.00

FIRAT ELYAF SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için;
REHİNLİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI

ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 15.00-15.30
ADİ ALACAKLILAR TOPLANTISININ YAPILACAĞI
ADRES : Zafer Mahallesi Şehitler Caddesi No:6 Çorlu/TEKİRDAĞ (Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu)
TARİH: 29.11.2023
SAAT : 15.30-16.00

KONKORDATO KOMİSERHEYETİ
Özkan YILMAZ                              Ferahnaz Seval ÖZEL              Simla TURGUTLUGİL
Bağımsız Denetçi-S.M.M.M           Bağımsız Denetçi-S.M.M.         Hukukçu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1318140/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.fibertex.com/tr

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim