İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

NİHAL ERDAL SAĞLAM

ADI / SOYADI / UNVANI: NİHAL ERDAL SAĞLAM

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2021/485 >> 2022/839

KONKORDATO KARARI: ALACAK BİLDİRME DAVETİ YAPILDI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 15 GÜN Abdibey Sokak Kentplus Kadıköy Sitesi B Blok Daire 326 Kat:15 Ziverbey Kadıköy

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14/09/2023

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ALACAKLILARI ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET İLANI
T.C.
İSTANBUL 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
DOSYA NO     : 
2022/839 Esas

KONKORDATO TALEP EDEN: 1. Nihal Erdal Sağlam
2. Nihat Erdal
3. Taki Erdal
DAVA                                        : Konkordato Tasdiki Talebi
KOMİSER                                 : Prof. Dr. Halil İbrahim Alpaslan                                               (Muhasebe -Finansman Öğr. Üyesi)

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 06.02.2023 tarihli ara kararına istinaden “konkordato talep edilen vekillerin dosyaya sundukları revize projeler incelenmiş, revize projelerin başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının, uygulama imkanının olup olmadığının, somut olayda kesin mühlet verilmesi koşullarının gerçekleşip gerçekleşmediğinin tespiti için iş bu dosyanın tefrik edildiği mahkememizin 2021/485 Esas sayılı dosyasında görevli komiser heyetinden rapor alınmasına, revize projelerin komiser heyetine tebliğine ve birleştirme talebinin ve revize projelerin değerlendirilerek rapor sunulması” tarafımıza tevdi edilmişti. Tarafımıza tevdi edilen bu görev kapsamında gerekli görüşümüz hazırlanarak Sayın Mahkemenin takdirine sunulmuş ve 27.04.2023 tarihli duruşma ile yukarıda isim bilgileri verilen gerçek kişiler hakkında 1 yıllık kesin mühlet verilerek komiser heyetinin aynen görevlerine devamına karar verilmiştir. Akabinde davacılar vekilinin 02.05.2023 tarihinde Sayın Mahkemeye sundukları dilekçe ile ilgili gerçek kişilere ait dosyanın herhangi bir defter ya da mali tablo incelemesi gerektirmeyen işlemler içerdiği ve bu nedenle diğer dosyalara göre iş yükünün hafif olması gibi nedenlerden ötürü tek komiser nezaretinde yürütülmesi talebi kabul edilmiştir. Sayın Mahkeme tarafından kabul edilen bu talep sonucu Komiser heyetinden Prof. Dr. Halil İbrahim Alpaslan ara karar tarihi olan 05.05.2023 tarihinden itibaren tek komiser olarak görevini yürütmektedir.
Yukarıda ismi yazılı gerçek kişilerden alacaklı olanların, alacaklarının dayanaklarını gösteren belgeleri komiserliğimize hitaben yazacakları bir dilekçe ile, İİK m.299 gereğince İLAN tarihinden itibaren 15 gün içerisinde komiserliğimizin “Abdibey Sokak Kentplus Kadıköy Sitesi B Blok Daire 326 Kat:15 Ziverbey Kadıköy” adresinde tatil günleri hariç 10.30-17.30 saatleri arasında bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi,tüzel kişilerde imza sirküleri fotokopisi ile) veya vekilleri aracılığıyla kayıt yaptırabilecekleri, Alacaklıların alacak kayıt dilekçesinin imzalı halini ve dayanak belgeleri (gerçek kişilerde kimlik fotokopisini, tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisini de ekleyerek) yukarıda yazılı adrese kargo/posta yoluyla (masrafı gönderen tarafından karşılanmak şartıyla) göndermek suretiyle de alacak kaydı yaptırabilecekleri, Alacak kaydı sırasında geçici mühlet tarihinden önce ve (varsa) mühletten sonra doğan alacak (ayrı ayrı gösterilmek suretiyle) tutarlarının; yabancı para alacaklarında, geçici mühlet tarihinde geçerli T.C. Merkez Bankası efektif satış kuru üzerinden Türk Lirası karşılığının; alacağın paradan başka bir şey olması halinde ise, bildirim tarihindeki para olarak değerinin gösterildiği incelemeye ve denetime elverişli hesap dökümünün sunulmasının zorunlu olduğu ilan olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
PROF. DR. HALİL İBRAHİM ALPASLAN
MARMARA ÜNİVERSİTESİ
MUHASEBE-FİNANSMAN ABD ÖĞR. ÜYESİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1300870/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-kararinin-ilanen-duyurulmasi

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

https://www.parcanet.com.tr/

http://www.erpamonitor.com/

https://www.erpateknoloji.com/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim