İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ELİBOLLAR TARIM ALET VE MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ELİBOLLAR TARIM ALET VE MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3310057857

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1632 / SANDIKLI / AFYON

DOSYA ESAS NO: 2022/283

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ – DURUŞMA TARİHİ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 07/10/2023 tarihinde saat 14:00’da Safran Termal Otel Çakır mh. Küme evleri Hüdai Kaplıcaları No:265/1 Osmanlı Salonu Sandıklı-AFYONKARAHİSAR – 24/10/2023 saat 14:30

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C.
SANDIKLI ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
Sayı : 2022/283 Esas
Konu : Adi ve Rehinli Alacaklıları Alacaklılar Toplantısına
Davet İlanı ve Duruşma Günü İlanı

T.C. SANDIKLI ASLİYE HUKUK 2022/283 ESAS SAYILI DOSYASINDA
KONKORDATO TALEP EDEN ELİBOLLAR TARIM ALET VE MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.‘NİN
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ADİ VE REHİNLİ ALACAKLILARI ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

T.C. Sandıklı Hukuk Mahkemesinin 2022/283 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan Elibollar Tarım ve Alet Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.‘nin konkordato projesini müzakere amacıyla Adi ve Rehinli Alacaklılar Toplantıları 07/10/2023 tarihinde saat 14:00’da Safran Termal Otel Çakır mh. Küme evleri Hüdai Kaplıcaları No:265/1 Osmanlı Salonu Sandıklı-AFYONKARAHİSAR adresinde gerçekleştirilecektir.
Alacaklıların İİK m.301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde borçlu Şirket’in merkez adresinde (Elibollar Tarım Alet ve Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Yunus Emre mh. Göktürk sokak N:1 Sandıklı -Afyonkarahisar) 10:30 ilâ 16:30 saatlerinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıda oy kullanacak gerçek kişi alacaklının kimlik belgesi ve imza beyannamesini, tüzel kişi alacaklının oy kullanacak yetkili temsilcisinin kimlik belgesi, yetki belgesi ve imza sirküsünü, eğer alacaklı avukatı aracılığıyla oy kullanacak ise, avukatın “konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme” yetkisini de kapsayan vekaletnamesi ile onaylı suretini ve kimlik belgesini (HMK m. 4, Av. K. m.35), toplantı esnasında (aslı ve fotokopilerini) yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacak hakkı bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayalıysa, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisini, eğer senet resmi veya özel makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi/özel evrakı, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
Toplantıya katılamayan alacaklılar dilerlerse, İK m. 302/VII gereği toplantı tarihini takip eden yedi (7) günlük iltihak süresi içerisinde oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen usulde, T.C. Sandıklı Asliye Hukuk Mahkemesinin 2022/283 Esas sayılı dosyasına sunarak ya da “Elibollar Tarım Alet ve Makine San. ve Tic. Ltd. Şti. Yunus Emre mh. Göktürk sokak N:1 Sandıklı -Afyonkarahisar” adresine 10:30 ilâ 16:30 saatlerinde bizzat ve imza karşılığı teslim ederek de oylarını kullanabilirler.
Duruşma gününün 24/10/2023 saat 14:30’a bırakıldığı İİK’nun 288.maddesi gereğince ilgilisine ilan ve ihtar olunur.
ELİBOLLAR TARIM ALET VE MAKİNE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.‘NİN
KONKORDATO KOMİSERİ
Öğr.Grv.SMMM Abdullah AKCANLI

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1303595/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://elibollar.com.tr/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim