İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FARGEN SAĞLIK HİZMETLERİ İLAÇ KOZMETİK GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: FARGEN SAĞLIK HİZMETLERİ İLAÇ KOZMETİK GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3850418479

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 533046-0 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2022/347

KONKORDATO KARARI: ÇEKİŞMELİ ALACAK İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 2 HAFTA

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: 02/06/2023

İLAN METNİ

T.C.
İSTANBUL 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNDEN

ESAS NO: 2022/347

Davacı FARGEN SAĞLIK HİZMETLERİ İLAÇ KOZMETİK GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Büyükçekmece Vergi Dairesi, Vergi No: 3850418479 İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü Sicil No: 533046-0) tarafından açılan konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davasının yapılan incelemesi sırasında verilen ara kararı gereğince:
FARGEN SAĞLIK HİZMETLERİ İLAÇ KOZMETİK GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ yönünden; EDENRED KURUMSAL ÇÖZÜMLER A.Ş., KALE KİMYA KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET A.Ş., DENİZBANK A.Ş., NUR MUHAMMET MAĞAT SERVİS HİZMETLERİ, UNİSON DIŞ TİCARET VE AMBALAJ SAN. A.Ş., KUZENLER KİMYA PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ A.Ş., YİĞİTOĞLU KİMYA A.Ş., T.GARANTİ BANKASI A.Ş., FİBABANKA A.Ş., EİGENMANN & VERONELLİ KİMYASAL TİCARET VE SAN. A.Ş., YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş., TAYRA YEMEK GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. çekişmeli alacakların alacaklılarıdır.
Çekişmeli hale gelen alacakların sayısı, alacak tutarları, yapılacak incelemelerin özelliği ve harcanacak emek ve mesai gözetilerek bankalar dışında alacağı çekişmeli hale gelen her bir alacaklının, her bir bilirkişi için ayrı ayrı 500,00TL’den toplam 1.500,00 TL bilirkişi ücretini, bankaların ise 600,00×3=1800,00 TL bilirkişi ücretini bu tutanağın tebliğinden itibaren iki haftalık kesin süre içinde mahkememiz veznesine ayrı ayrı depo etmelerine, alacağı çekişmeli hale gelen her bir alacaklının, belirtilen ücretleri iki hafta kesin süre içinde mahkememiz veznesine depo etmediği takdirde, konkordato komiser heyeti raporunda belirtilen, çekişmeli alacak kalemi noktasında bilirkişi incelemesinden vazgeçmiş sayılacağının, bu durumda çekişmeli hale gelen alacak kalemlerinin hesaba katılıp katılmaması ile ilgili ve kesin olmak üzere karar verileceği hususunun her bir alacaklıya ayrı ayrı tebliğ yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1230515/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–mahkeme-ara-kararinin-alacaklilara-ilanen-tebligi

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.fargen.com.tr/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim