İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ADNAN SEZAL

ADI / SOYADI / UNVANI: ADNAN SEZAL

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2021/515

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: .20.06.2023 Karacasu-Ferhuş Mah. Havaalanı Cad. No:49/A  Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ SAYIN HÂKİMLİĞİ
DOSYA ESAS NUMARASI: 2021/515
İLAN
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN

ALACAKLILAR İLE MÜZAKERE TOPLANTISINA DAVET

Kahramanmaraş 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2021/515 Esas sayılı dosyasında ,  14/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere  1 yıllık kesin mühlet verilmiş; dosyanın  22.12.2022 tarihli duruşmasında kesin mühlet kararının 6 ay süre ile uzatılmasına hükmedilmiş söz konusu uzatmaya ilişkin ara kararın 7 numaralı bendinde alacaklıların konkordato prejesini müzakere etmek üzere toplanmaya davet edilmesine karar verilmiştir.  Mahkeme kararı ile Kahramanmaraş Ticaret Sicil Müdürlüğünün 4120 sicil numarasında kayıtlı “Karacasu-Ferhuş Mah. Havaalanı Cad. No:49/A Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş” adresinde faaliyet gösteren TEKAS TEKSTİL İHRACAT VE İTHALAT TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ (Mersis No:0833006555600012 – Aksu Vergi Dairesi 8330065556) ‘ne, *** T.C. kimlik numaralı ” Mimar Sinan Mah. 48012. Sk. No:24 İç Kapı No: 24 Onikişubat/Kahramanmaraş” adresinde ikamet eden ADNAN SEZAL‘a, *** T.C. kimlik numaralı “Haydar Bey Mah. 32026. Sk. No: 17 İç Kapı No:12 Onikişubat/Kahramanmaraş adresinde ikamet eden NURAY SEZAL’a, *** T.C. kimlik numaralı “Mimar Sinan Mah. 48012. Sk. No:24 İç Kapı No: 24 Onikişubat/Kahramanmaraş” adresinde ikamet eden ÖZNUR SEZAL’a, *** T.C kimlik numaralı “Binevler Mah. Bediüzzaman Bulvarı No:84 İç Kapı No:10 Onikişubat/Kahramanmaraş” adresinde ikamet eden TEVFİK SEZAL’a Konkordato talepleri ile ilgili olarak Avukat  Özkan MUSLU, İktisatçı  Öğretim Üyesi Murat KARAHAN ile İktisatçı  Öğretim Üyesi Erkan ALSU konkordato komiser heyeti olarak görevlendirilmiş, yargılama sırasında Davacılar Öznur SEZAL , Nuray SEZAL ve Tevfik SEZAL Vekilleri bu şahıslar yönünden davalarından feragat ettiklerine dair Mahkemeye bildirimde bulunmuş olup, feragat nedeniyle bu şahıslar müzakere  dışında tutulmuştur.
Komiser heyeti olarak daha evvelce alacaklılara adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesine ilişkin oylamanın yapılacağını düzenleyen İİK. m.302 ile öngörülen alacaklılar toplantısına oy kullanmaya yönelik müzakereye kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.
Gelinen süreçte İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hâsıl olmuştur.  Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde “Karacasu-Ferhuş Mah. Havaalanı Cad. No:49/A Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş” adresinde borçluların kayıt ve hesaplarını mesai gün ve saatlerinde komiserin refakatinde inceleyebileceklerdir. İcra ve İflas Kanunun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İcra ve İflas Kanunu 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekâletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları, ibraz ve bir suretini teslim etmeleri gerekmektedir.

Toplantı tarihi : 20.06.2023
Toplantı yeri     :Karacasu-Ferhuş Mah. Havaalanı Cad. No:49/A  Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
Toplantı Saati : Saat 10.30’da adi (rehinsiz) alacaklılar
Saat 11.30’da rehinli alacaklılar

                                              Konkordato Komiser Heyeti       

Özkan MUSLUDoç. Dr. Murat KARAHAN   Doç. Dr. Erkan ALSU
    Avukat    İktisatçı Öğretim Üyesi    İktisatçı Öğretim Üyesi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1229647/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-davasi-alacaklilar-ile-muzakere-toplantisina-davet

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.tekastekstil.com.tr/Iletisim.aspx

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim