İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEDİST HAYVANCILIK İTHALAT VE İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MEDİST HAYVANCILIK İTHALAT VE İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 18915-5 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2021/388

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 30.05.2023 tarihinde saat 13:30

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

    ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
MEDİST HAYVANCILIK İTHALAT VE İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/388 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi 2021/388 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında, İstanbul Ticaret Sicilinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 18915-5 sicil numarasında kayıtlı Medist Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi’ne 17.12.2021 tarihinden başlamak üzere bir (1) yıllık kesin mühlet verilmiş ve 16.12.2022 tarihli ara karar ile kesin mühlet altı (6) ay süre ile uzatılmıştır.
“Alacaklılar toplantısına davet” başlıklı İİK m. 301 hükmünde “Konkordato projesinin hazırlanması, alacakların bildirilmesi ve tahkiki tamamlandıktan sonra komiser, 288. madde uyarınca yapacağı yeni bir ilânla alacaklıları, konkordato projesini müzakere etmek üzere toplanmaya davet eder.” düzenlemesine yer verilmiştir.
İİK’nın 301. maddesi uyarınca Konkordato Projesini müzakere etmek üzere aşağıda belirtilen yer ve zamanda “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır. Bu minvalde Medist Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi’nin adi alacaklılar toplantısının 30.05.2023 tarihinde saat 13:30’da şirket merkezinin bulunduğu “Merkez Mah. Akar Caddesi I Towers Bomonti B Blok No:3/23 Şişli/İstanbul” adresinde yapılacağı ilân olunur.
Medist Hayvancılık İthalat ve İhracat Anonim Şirketi’nden alacaklı olanların, işbu ilanda belirlenen tarihte, yukarıda yer verilen adreste hazır bulunmaları gerekmektedir.
İİK’nın 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir.
Oy kullanacak gerçek kişi alacaklıların yanlarında kimlik ve kimlik fotokopisi, tüzel kişileri temsilen oy kullanacakların yanlarında kimlik ve imza sirküleri fotokopisi, vekaleten oy kullanacakların yanlarında ise avukat kimlik belgesi ve vekaletname fotokopisi bulunması gerekmektedir.
Vekil vasıtası ile oy kullanacaklar, Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi uyarınca yalnızca avukatla temsil edilebileceklerdir.
Hukuk Muhakemeleri Kanununun 74. maddesine göre, konkordatonun kabulü yönünde oy kullanacak vekillerin bu konuda özel olarak yetkilendirilmesi gerekmektedir.
İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi uyarınca borçlu şirketin konkordato nihai projesini ve eklerini incelemek isteyen alacaklıların, toplantıdan önceki 7 gün boyunca “Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi Nish İstanbul Residence C Blok Kat:7 Daire 78 Bahçelievler/ İstanbul” adresinde projeyi ve eklerini inceleyebilecekleri ilân olunur.
Ayrıca Alacaklıların, İİK 302. maddesinin 7. fıkrası gereğince, toplantının bitimini takip eden 7 günlük iltihak süresi içerisinde konkordato komiserliğimizin “Çobançeşme Mahallesi Sanayi Caddesi Nish İstanbul Residence C Blok Kat:7 Daire 78 Bahçelievler/ İstanbul” adresine tatil günleri hariç 09:00-12:30 13:30-17:00 saatlerinde konkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabilecekleri; bu süre içinde konkordatonun kabulü yönünde oy kullanmayan alacaklının, ret oyu vermiş sayılacağı ilân olunur.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
İrfan DEMİRCİ                            Doç. Dr. Murat ORUÇ
Bağımsız Denetçi ve Mali Müşavir              Öğretim Üyesi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1207771/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.bulurum.com/details/112c_jd62c7b5a0d3da7_e524bbd7260

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim