İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. KOLLEKTİF ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. KOLLEKTİF ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: GÖLCÜK/2399

DOSYA ESAS NO: 2016/1191

KONKORDATO KARARI: MAL VARLIĞI SATIŞ İLANI YAYINLANDI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 11.05.2023 Perşembe günü, saat 14.00’a kadar

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

TASFİYE HALİNDE PAKSAN MÜHENDİSLİK MAKİNA SAN. TİC. KOLLEKTİF ŞİRKETİ TEREKESİ 1 ADET TAŞINMAZIN TASFİYE MEMURLUĞUNDAN PAZARLIK YOLU İLE SATIŞ İLANI

Dosya No: Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2016/1191 Esas

Paksan Mühendislik Makina San. Tic. Kollektif Şirketi terekesi, TTK hükümlerine göre tasfiye edilmekte olup, aşağıda tapu kaydı, vasfı ve muhammen değerleri belirtilen taşınmaz 10.04.2023 tarihli kıymet takdir raporunda belirlenen acil satış değerinin altında olmamak kaydıyla pazarlık usulü ile satılacaktır.

Taşınmazın Tapu Kaydı, Niteliği, İmar Durumu, Kıymeti:

İL/İLÇEMAHALLE/ SOKAKADAPARSELNİTELİĞİİMAR DURUMUALANI (M2)ACİL SATIŞ    DEĞERİ
KOCAELİ/GÖLCÜKİHSANİYE/ YARDİBİ8766TARLA1.579,23696.000,00

Alıcı adayların teklifleri ile pazarlığa katılmak üzere, 11.05.2023 Perşembe günü, saat 14.00’a kadar Karabaş mahallesi Cengiz Topel caddesi Ali İçten apartmanı No:16/1, İzmit/KOCAELİ adresinde mesleki faaliyette bulunan SMMM Kemal DEMİR’in ofisinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
Taşınmaz satış ihalesi TTK 294/1 maddesi hükmünce ortaklar kurulunun oybirliği ile aldığı 31.01.2023 tarihli karar gereğince pazarlık usulü ile yapılacaktır.
Pazarlıkla satışa katılanlar, tahmin edilen kıymetin asgari %20’si nispetinde pey akçesini Türk Lirası nakit olarak veya bir bankanın bu miktar kadar teminat mektubunu (asgari 1 ay süreli) pazarlık başlamadan önce tevdi ve teslim etmeleri gerekmektedir.
Teminat veya ihale bedeli olarak yabancı para kabul edilmeyecektir. İhale bedelinin, ihale tarihinden itibaren 10 gün içinde ödenmesi gerekmektedir. Tereke Tasfiye Memuru pazarlık sırasını tayinde ve ihalenin yapılmasını terekenin yararına görmediği veya ertelenmesinde yarar gördüğü hallerde ihaleyi yapmamakta ve satışı ertelemekte serbesttir.
Teklif sahipleri, tekliflerini, ihale şartnamesini ve taşınmaz ile ilgili bilirkişi raporunu inceleyerek yeterli bilgi sahibi olduktan sonra vermiş sayılırlar. Satış şartnamesi ile taşınmaza ilişkin bilgileri içeren bilirkişi raporu Tasfiye Memurluğundan temin edilebileceği ilan olunur.

İletişim Dr. Öğr. Üyesi Onur AKPINAR
GSM : 0505 583 93 85 T
E-mail : [email protected]
Tasfiye Halinde Paksan Müh. Makina San. Tic. Kollektif Şirketi Tasfiye Memuru

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1184096/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-tasfiye-memurlugundan-pazarlik-yolu-ile-1579-m2-tarla-satis-ilani

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: http://www.paksan.com/tr/contact

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim