İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ARGE FORM KALIP VE İSKELE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ARGE FORM KALIP VE İSKELE SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 0740806690 / Uluçınar Vergi Dairesi / GEBZE / KOCAELİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 28188 / GEBZE / KOCAELİ

DOSYA ESAS NO: 2022/759

KONKORDATO KARARI: ALACAK BİLDİRME DAVETİ YAPILDI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 15 GÜN

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: 30/03/2023

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERİ KARARI

Karar No          : 2023 / 06 ÇAĞRI
Kararı Tarihi    : 15.02.2023

ARGE Form Kalıp Ve İskele Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ
ALACAKLILARIN ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET ÇAĞRI MEKTUBU

1- Gebze Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 28188 sicil numarasında kayıtlı ARGE Form Kalıp Ve İskele Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi.’ ne Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığının 2022 / 759 Esas sayılı dosyasında, 19.12.2022 tarihinden başlamak üzere bir yıllık kesin konkordato mühlet kararı verilmiştir. Kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilen Hafiz COŞKUN konkordato komiser olarak atanmıştır. Konkordato komiseri tarafından yürütülen konkordato işlemleri kapsamında görevinin devamına hükmedilmiştir.

2- Yukarıda unvanı yazılı şirketten alacaklı olanların, varsa alacaklarının dayanaklarını gösteren belgelerin suretleri çıkarılmış asıllarıyla birlikte bir dilekçeye ekli olarak, İcra ve İflas Kanunu’nun 299. maddesi gereğince, İLAN tarihinden itibaren 15 gün içinde, konkordato komiserliğimizin Güzeller Mah. İbrahim Ağa Cad. No: 18 Kat: 1 Daire: 1 Gebze – Kocaeli adresine, hafta içi (resmi tatil günleri hariç) 09:30 – 17:30 saatleri arasında, bizzat (gerçek kişi alacak kayıtlarında, kimlik fotokopisi; tüzel kişi alacak kayıtlarında, tüzel kişi temsilcilerinin noter onaylı imza sirküleri fotokopisi ile) veya vekilleri aracılığıyla kayıt yaptırabileceklerdir.

3- Vekil vasıtasıyla alacak kaydı yaptıracakların, Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca (vekaletnamesi olan) avukatla temsil edilebilecektir.

4- Alacak kaydının; varsa alacağın dayanağı olan belgelerin onaylanmış suretlerinin, yukarıda yazılı adrese iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi suretiyle de yapılabilecektir. İLAN tarihinden itibaren 15 gün geçtikten sonra Komiserliğimize ulaşan postalar dikkate alınmayacaktır.

5- İİK 299.maddesi c.2 fıkrası gereğince İLAN metninin bir örneğinin adresi belli olan alacaklılara iadeli taahhütlü posta ile gönderileceği hüküm altına alınmış olmakla birlikte, bu alacaklılar bakımından da 15 günlük alacak bildirim süresi yine işbu İLAN tarihinden itibaren başlayacaktır.

6-Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ilan olunur. 27.03.2023

KONKORDATO KOMİSERİ
SMMM. Hafiz COŞKUN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1150448/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.argeform.com/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim