İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ELİT ABİYE TEKSTİL MAĞAZACILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ELİT ABİYE TEKSTİL MAĞAZACILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3321150681

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 259465-5 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2021/363

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 13.02.2023 Pazartesi günü saat 14:00

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

Elit Abiye Tekstil Mağazacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti.
Hüseyin Baştürk-Elit İç Giyim
Konkordato Komiser Heyeti Alacaklılar Toplantısı Davet İlânı
(İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/363 E.)
İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/363 E. sayılı dosyasında yukarıda ticaret unvanı belirtilen Şirket ve gerçek kişi tacir hakkında 02.06.2021 tarihinden başlamak üzere geçici konkordato mühleti verilmesine karar verilmiştir.
Heyetimizce İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş bu ilanda, İİK m. 299 f.1, c.3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 13.02.2023 Pazartesi günü saat 14:00’de Business İstanbul Plaza, Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd, Dikyol Sk. No:2/A Kadıköy /İstanbul adresinde borçluların Şirketin konkordato teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların, alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde konkordato dosyasına ilişkin belgeleri Business İstanbul Plaza, Merdivenköy Mah. Yumurtacı Abdi Bey Cd, Dikyol Sk. No:2/A B Blok Kat 11/1106 Kadıköy /İstanbul adresinde inceleyebilecekleri; ayrıca [email protected] ve bulent.yildirim@kidemymm.com adreslerine elektronik posta gönderilmesi üzerine mümkün olan belgelerin elektronik posta yoluyla da iletilebileceği;
alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; İİK m. 302/VI uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri; temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca özel yetki içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; alacaklılar toplantısı veya iltihak talebi sırasında imza beyannamesi, imza sirküleri, vekaletname gibi temsil yetkisini gösteren belgelerin sunulmaması halinde ilgili beyanın geçersiz sayılabileceği ilan ve ihtar olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1119353/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiser-heyeti-alacaklilar-toplantisi-davet-ilani

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim