İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAYBARS ENDÜSTRİYEL MAKİNA İNŞAAT ENERJİ ÜRETİMİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BAYBARS ENDÜSTRİYEL MAKİNA İNŞAAT ENERJİ ÜRETİMİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 9276 / OSMANİYE

DOSYA ESAS NO: 2021/93

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 13.01.2023

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C.
OSMANİYE 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
2021/93 Esas Sayılı Dosya
Konkordato Komiserliği
İLAN
Osmaniye 2. Asliye Hukuk 2021/93 Esas sayılı dosya kapsamında konkordato talebinde bulunan BAYBARS ENDÜSTRIYEL MAKİNE İNSAAT ENERJİ ÜRETİM ARGE İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED SİRKETİ’ne, 2004 sayılı İcra İflas Kanunu 289. Maddesi uyarınca işletmeye 03.02.2022 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir.

Konkordato Projesinin görüşülmesi ve oylanması amacıyla Adi Alacaklılar için 13.01.2023 tarihinde saat 10:00-11:00 arasında; Rehinli Alacaklılar için 13.01.2023 11:00-12:00 arasında Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1. Kat Dekanlık Toplantı Salonu’nda  “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.Toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde alacaklılar, borçlunun bilgilerini ve ilgili belgeleri tarafımızdan talep ederek ilan edilen adreste inceleyebilecektir.

Toplantıya, davacı şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte, bilançoda kayıtlı alacaklılar iştirak edebileceklerdir. Oylamada sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. 206 ncı maddenin birinci sırasında yazılı imtiyazlı alacakların alacaklıları ve borçlunun eşi ve çocuğu ile kendisinin ve evlilik bağı ortadan kalkmış olsa dahi eşinin anası, babası ve kardeşi alacak ve alacaklı çoğunluğunun hesabında dikkate alınmaz. Rehinle temin edilmiş olan alacaklar, 298 inci madde uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldıkları kısım için hesaba katılırlar.

Toplantıya katılacakların veya temsilcilerin, gerçek veya tüzel kişilerin, nüfus cüzdanı imza sirküsü, yetki belgesi veya vekâletnamelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

İİK m.301 gereğince ilan metninin bir örneğinin adresi belli olan alacaklılara posta ile gönderileceği ilan ve ihtar olunur.

Dr. Öğr. Üyesi Önder UZKARALAR
Konkordato Komiseri

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1107900/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-muhletinin-uzatilmasina-iliskin-mahkeme-karari

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: http://www.baybarsmakine.com.tr/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim