İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SEYFETTİN KURTAY

ADI / SOYADI / UNVANI: SEYFETTİN KURTAY

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2021/1154

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 09 ŞUBAT 2023

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C.
KIZILTEPE
1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
İ L A N

Sayı :2021/1154 Esas

Kızıltepe 1. Asliye hukuk Mahkemesinin asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla ) 2021/1154 Esas Dosyasında Görülmekte olan ve Kızıltepe 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2022/406 esas dosyasında yürütülen Konkordato dosyası 2021/1154 esas dosyası ile birleşen dosyaları için;

Bahrioğulları Gıda İnşaat Uluslararası Taş. Tekst. Turizm San. ve Ticaret şirketi için mahkemenin 24.04.2022tarihli ara kararı gereğince 1 yıl kesin mühlet verilmesine karar vermiştir.
Deniz KURTAY, Mahmur KURTAY için 24.04.2022 tarihli ara kararı geregince 1 yıl süre ile Kesin mühlet verilmiştir.

Mardin ili Kızıltepe İlçesi Ticaret sicil müdürlüğünün560,215 kayıtlı Bahrioğulları Gıda İnşaat Uluslararası Taşımacılık Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeyhmus KURTAY, Deniz KURTAY, Seyfettin KURTAY, Kızıltepe1. Asliye Hukuk Mahkemesinin (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) 2021/1154 Esas dosyasında görülmekte olan ve Kızıltepe2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2022/406 esas dosyasında yürütülen birleşen konkordato dosyasında Mahkeme 24.04.2022 tarihinde Konkordato ön projesini uygulanabilir olduğunu ve bu tarihten geçerli omak üzere 1 yıl konkordato kesin mühlet kararı vermiştir.
Konkordato Komiserleri Mali Müşavir &Bağımsız Denetçi Ahmet AÇILMIŞ Konkordato komiserliği görevine devam kararı verilmiştir.
Komiserliğimiz İİK 299 uyarınca Alacaklılar komiser tarafından 288 madde uyarıca yapılacak ilan, ilan tarihinden itibaren onbeş içinde alacaklarını bildirma davet ettiğini. Bu davet Alacaklılara borçları bildirmeleri için daha önce İadeli Taahhütlü Posta ile bildirilmiş ve Alacaklı Bankalar ve diger alacaklılar alacaklarını Konkordato komiserliğine bildirmiş bulunmaktadırlar.
İİK md 300 uyarınca alacakları kayıtları hakkında borçlu şirketin yetkilisinin görüşülmüş ve beyanları alınmıştır. Alacak kayıtları üzerinde tahkikat tamamlanmıştır.
İş bu ilan Basın İlan Kurumu tarafından ilan edilecek ayrıca Ticaret Sicil Gazetesinde Tescil ve İlan edilecektir. Alacaklı şahıs veya Tüzel kişiliklerin ilan edilen gün, tarih ve saatte alacaklılar kuruluna usulunce katılmaları istenmektedir.
Komiserimiz İİK MD. 301 uyarınca 09 ŞUBAT 2023 PERŞEMBE günü, Bahrioğulları Gıda İnşaat Ulusarası Taşımacılık Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin Mersis no: 0-1310-1544-7600013 Organize Sananyi Bölgesi 1. Bulvarı Kızıltepe/MARDİ Nadresine, resmi tatil günleri hariç 9:00 – 12:00 ; 13:00-17:00 saatleri arasında bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi , tüzel kişi alacak kayıtlarında ise noter onaylı imza sürküleri fotokopisi ile) veya vekilleri aracılığıyla alacaklarını bildirip toplantıya katılabileceklerdir.
Toplantı konkordato komiseri Ahmet AÇILMIŞ başkanlık edecektir. Toplantı 09.ŞUBAT.2023tarihinde Borçlu şirketin merkezinde Sabah 09.00 başlayacak ve saat 17.30 karara varılarak sonlandırılacaktır.
Projeyi müzakere edip oy kullanabilecek alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul /ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları, alacaklı çoğunluğunun dikkate alınmasında İİK 302 ci maddesi hükmü düzenlemesinin dikkate alınacağı, katılacak alacaklıların yanlarında kimliklerini, tüzel kişilerde ise noter onaylı imza sürküleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sürkülerini aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser heyetimize tevdi edilmek üzere ‘’aslına uygundur’’ ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b) yanında getirmeleri gerektiği, yetkili temsilci olduğu anlaşılmayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacaktır.
İİK 302 /VI maddesi uyarınca toplantı bitimini takip eden 7(yedi) gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacaktır.
Konkordato projesin tartışılması kabul veya red edilmesi kararında İİK md. 302 hükümleri uygulanacaktır.
Alacaklılara ilanan teliğ olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1088637/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–mahkeme-karari-ve-durusma-tarihinin-ilanen-tebligi

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.bulurum.com/details/ag0ea64_1c0f656dd2c036c71hc03165

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim