İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FEYZULLAH AKBULUT, ENDERBEY KURUYEMİŞ

ADI / SOYADI / UNVANI: FEYZULLAH AKBULUT, ENDERBEY KURUYEMİŞ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 0160152672 / ETİMESHUT VERGİ DAİRESİ / ANKARA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2021/777

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 03.12.2022 Cumartesi Toplantı Saat: 10:00

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ANKARA BATI ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
FEYZULLAH AKBULUT
(ENDERBEY KURUYEMİŞ)
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
ESAS NO: 2021/777 Esas

Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/777 Esas ve 01.10.2021 tarihli kararı ile Etimesgut Vergi Dairesi’nin 0160152672 Vergi Kimlik Numarasında kayıtlı olan, ‘Etiler Mahallesi 1463. Sokak No: 8 İç Kapı No:4 Etimesgut/ ANKARA adresinde faaliyet gösteren Feyzullah AKBULUT (Enderbey Kuruyemiş)‘in konkordato istemi kabul edilerek, 3 aylık geçici konkordato mühleti verilmiş; görev ve yetki alanları belirlenerek YMM Abdulkadir BOZDOGAN, Av. Arb. Sinan YAZICI ve Mali Müşavir-Gıda Mühendisi Emre KAMAN geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilmişlerdir. Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 30.12.2021 tarihli kararı ile firma hakkında 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiştir.

Heyetimizce daha evvelce alacaklılara davet ilanı Basın İlan Portalı’nda ve Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yayımlanarak yapılmış ve adresi belli olan alacaklılara posta yolu bildirilmiştir. Alacaklılar tarafından bildirilen alacak işlemlerinin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301. maddesi gereğince 03.12.2022 tarihinde Cumartesi günü alacaklılar toplantısı yapılacaktır.

Bu doğrultuda, Feyzullah Akbulut (Enderbey Kuruyemiş)‘tan alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.

Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin ya da vekillerinin, konkordato yetkisi içeren ve yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları, senede bağlı alacağı sonradan edinen kişilerin senet aslı ile birlikte toplantıya katılmaları gerekmektedir.

Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde (mesai saatleri içerisinde) Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, ‘Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi Ata Yıldız Plaza No:1/6 Etimesgut/ ANKARA’ adresinde Feyzullah AKBULUT (Enderbey Kuruyemiş)‘in belgelerini, komiser Av. Arb. Sinan YAZICI nezaretinde inceleyebileceklerdir.

Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihaklar da kabul edilecektir.

Yukarıdaki hususlar ilanen duyurulur.

Toplantı Yeri     : Ankara (Sıhhiye) Adalet Sarayı Konferans Salonu
Anafartalar Mahallesi, Atatürk Bulvarı No: 52
Altındağ/ANKARA

Toplantı Tarihi    : 03.12.2022 Cumartesi

Toplantı Saati    : 10:00

KONKORDATO TALEP EDEN
FEYZULLAH AKBULUT
                                       (ENDERBEY KURUYEMİŞ)
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

Komiser                                  Komiser                            Komiser
Abdulkadir BOZDOĞAN              Sinan YAZICI                    Emre KAMAN
Yeminli Mali Müşavir              Avukat/Arabulucu             Gıda Mühendisi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1081711/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim