İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DENİMEKS GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DENİMEKS GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 14258 / GAZİANTEP

DOSYA ESAS NO: 2021/440

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI GÜNÜ İLAN EDİLDİ

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 23.12.2022

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C.
GAZİANTEP 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
Dosya No: 2021/440 Esas
Konu: Konkordato Komiserleri Kurulundan Alacaklıları Alacaklılar Toplantısına Davet İlanı (İİK 301)
Konkordato Talep Eden: DENİMEKS GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
(ŞAHİNBEY V.D/2910016908)

Konkordato talep eden DENİMEKS GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ne, Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/440 Esas sayılı dosyasında, 11.11.2021 tarihi itibariyle 1 yıl kesin mühlet verilmiştir. Kesin mühlet içerisinde İİK 299 gereğince alacaklıların alacağını bildirmesi istenilmiştir.
Alacaklıların alacak bildirimi ve tahkiki ile konkordato projesi tamamlanmakla, İİK 301 gereğince, davacı şirketten alacaklı olup; alacaklarını bildirenler veya alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların katılımı ile 23.12.2022 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatlerde konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.
Alacaklılar, aşağıda gösterilen adreste toplantı tarihi olan 23.12.2022 gününden önceki 7 (yedi) gün içinde ve mesai saatleri içerisinde konkordato talep eden şirket merkezi olan Gaziantep-Adıyaman Yolu D850, Araban Yolu 13.Km, 27630 Gaziantep adresinde konkordato ile ilgili tüm belgeleri inceleyebileceklerdir.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu (senede dayalı hak sahibi olunduğunu) belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacaklılar yukarıda ifade edilen ve usulüne uygun düzenlenmiş yetki ve temsil belgeleri ile toplantıya bizzat iştirak ederek oy kullanabilirler. Toplantıya katılmayan/katılamayan alacaklıların, toplantının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içinde gerçekleşen yazılı iltihakları da kabul edilecektir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı mesai saatleri içerisinde İncilipınar Mah. Şehit Mehmet Öter Caddesi, Kepkepzade Park İş Merkezi, B Blok, Kat:2, No:9Şehitkamil/Gaziantep adresinde Komiser Heyeti huzurunda yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ibraz etmeleri rica olunur.
İİK 301, 302 ve Komiser Heyetimizin 24.10.2022 tarihli kararı gereği ilan ve ihtar olunur.

Toplantı Tarihi :23.12.2022
Adi Alacaklılar Toplantı Saati :14:00-15:00
İmtiyazlı Alacaklılar Toplantı Saati :15:00-16:00
Toplantı Yeri :Holiday Inn Otel
Mücahitler Mah., 52062 No.lu Sok., No.8, 27090
Şehitkamil/Gaziantep

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
YMM Nurullah ÇUHADAR Prof. Dr. Mehmet ŞENTÜRK Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Emre ZORLU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1073565/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-davasi-karar-tebligi

KONKORDATO ALAN ŞİRKET/KİŞİ WEB İLETİŞİM BİLGİLERİ: https://www.denimeks.com/

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim