İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MARPA MEŞRUBAT GIDA DAĞITIM PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MARPA MEŞRUBAT GIDA DAĞITIM PAZARLAMA İTHALAT VE İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6120704434

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2021/445

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 24.09.2022  Cumartesi  günü saat 14:00

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

MARPA MEŞRUBAT GIDA DAĞ.PAZ.İTH.İHR.SAN. TİC.LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
T.C. Ankara 2.Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/445 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan MARPA MEŞRUBAT GIDA DAĞ.PAZ.İTH.İHR.SAN. TİC. LTD. ŞTİ.’ nin sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 24.09.2022  Cumartesi  günü saat 14:00’da Necatibey Cad. Yeşilırmak Sok. Alinazmi Alçın İş Merkezi  12/5 Demirtepe / Ankara adresinde  gerçekleştirilecek olup, alacak kaydı kısmen ve tamamen yapılan veya bilançodan alacaklı olduğu anlaşılan alacaklılar oy kullanabileceklerdir.

İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde (17.09.2022– 23.09.2022 tarihleri arasında) alacaklıların borçlu Şirketin merkez adresinde (Demetevler mahallesi 390.sokak 12/B Yenimahalle/ANKARA) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.

Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimlikleri ile imza beyannamelerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin kimlikleri ile imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi toplantıya katılacak ise bu kişiye “konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.

İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde,Necatibey Cad. Yeşilırmak Sok. Alinazmi Alçın İş Merkezi  12/5 Demirtepe / Ankara   adresinde yazılı olarak oylarını kullanabilecekleri; iltihak süresi dahil, süresi içerisinde oy kullanılmaması halinde konkordato projesinin reddi yönünde oy kullanılmış sayılacağı hususları,
İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU 

Eda ÖZDEMİR         Elçin Özge  ŞİMŞEK                      Yalçın  KOTANOĞLU  ÇAĞLAYAN

İşletmeci                                Hukukçu                                            YMM

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1044104/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiser-kurulundan-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim