İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BATUSAN MAKİNA SANAYI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BATUSAN MAKİNA SANAYI VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 1500053265

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 156332

DOSYA ESAS NO: 2020/311 >> 2021/864

KONKORDATO KARARI: ALACAK TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 06.10.2022 Perşembe günü saat 09:30

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

BATUSAN MAKİNA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLÂNI
(İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/864  E.)

İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/864 E. sayılı dosyasında yukarıda ticaret unvanı belirtilen Şirket hakkında 14/12/2021 tarihinden başlamak üzere toplam on aylık kesin konkordato mühleti verilmesine karar verilmiştir.
Heyetimizce İİK m. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş bu ilanda, İİK m. 299 f.1, c.3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 06.10.2022 Perşembe günü saat 09:30’da Ahmet Yesevi Mah. Yesevi Cad. No:82/1 Dumankaya Dizayn Sitesi A Blok Kat:7 Daire:71 Pendik / İSTANBUL adresinde borçlu Şirketin konkordato teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların, alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde konkordato dosyasına ilişkin belgeleri Ahmet Yesevi Mah. Yesevi Cad. No:82/1 Dumankaya Dizayn Sitesi A Blok Kat:7 Daire:71 Pendik / İSTANBUL adresinde inceleyebilecekleri; ayrıca [email protected] ve [email protected] adreslerine elektronik posta gönderilmesi üzerine mümkün olan belgelerin elektronik posta yoluyla da iletilebileceği;
alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; İİK m. 302/VI uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri; temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca özel yetki içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; alacaklılar toplantısı veya iltihak talebi sırasında imza beyannamesi, imza sirküleri, vekaletname gibi temsil yetkisini gösteren belgelerin sunulmaması halinde ilgili beyanın geçersiz sayılabileceği ilan ve ihtar olunur.
Konkordato Komiseri                  Konkordato Komiseri
Prof.Dr.Mert Erer                        Dr.Öğr.Üyesi M. Ertan Yardım

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1048800/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim