İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEPOL GIDA PAZARLAMA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MEPOL GIDA PAZARLAMA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: MERKEZ – 106193 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2021/459

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 27/06/2022

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET (İİK m. 301)
MEPOL GIDA PAZ. TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
ÜSKÜPLÜ GIDA TARIM HAYV. VE TURZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/459 E. Sayılı Dosyası)
İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün Merkez 106193 numarasında kayıtlı, “6166 Sokak No:28 Z1 Işıkkent Bornova-İzmir” adresinde faaliyet gösteren Mepol Gıda Paz. Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. ve İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün Merkez 186921 numarasında kayıtlı, “ Kemalpaşa Mah. Pınar Cad. No:80 Bornova-İzmir” adresinde faaliyet gösteren Üsküplü Gıda Tarım Hayvancılık ve Turizm San. Tic. Ltd. Şti. ye, İzmir 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/459 E. sayılı dosyasından, 10/11/2021 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verildiği; kesin mühlet kararıyla geçici mühlet komiserleri Hukukçu Ulaş Demir ve SMMM-Bağımsız Denetçi Hatice Karpuzoğlu’nun konkordato komiserlik heyeti olarak görevi sürdürmesine karar verilmiştir.
Komiserlik heyetimiz, İİK m. 299 uyarınca alacaklıları, alacaklarını bildirmeleri için gerek İİK m. 288’e uygun olarak ilanen gerekse [adresi bilinenleri] posta yoluyla davet etmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış ve borçlunun söz konusu beyanlarını, alacakları kısmen veya varsa tamamen reddedilen alacaklılara bildirmiştir.
Komiserlik heyetince İİK m. 302, f. 6 gereğince yapılacak başvuru için makul süre beklenmiş, yapılan başvurular üzerine alacak kayıtları üzerindeki incelemeye ilişkin sayın mahkemece talep edilen komiserlik görüşü hazırlanıp mahkemesine sunulmuş ve yapılan başvurularla ilgili Mahkemece ayrıca bilirkişi raporu tanzim ettirilmiştir.
Böylelikle alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan; komiser heyetimizce İİK m 301 uyarınca “ 1593/1 Sokak No: 28 İhsan Gültekin Apt. K:6 D:17 Bayraklı/İzmir” ( konkordato komiseri Av. Ulaş Demir’in ofis adresi) adresinde;
Mepol Gıda Paz. Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. için 27.06.2022 günü saat 15.00’da,
Üsküplü Gıda Tarım Hayv. ve Turz. San. Tic. Ltd. Şti. için 27.06.2022 günü saat 16:00’da,
borçlu şirketlerin konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına,
Mepol Gıda Paz. Turizm San. ve Tic. Ltd. Şti. Rüçhanlı Alacaklıları için 27.06.2022 günü saat 16.30’da rüçhanlı alacaklılar ile müzakere edilmesine karar verilmiştir.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 gün içinde komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, konkordato komiseri Av. Ulaş Demir’in ofis adresi olan “1593/1 Sokak No: 28 İhsan Gültekin Apt. K:6 D:17 Bayraklı/İzmir”  adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi); vekil vasıtası ile katılacakların ise Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği ve bu kez de usulünce tanzim edilmiş vekaletnamenin hazır edilmesinin gerektiği ilan olunur.
Konkordato Komiseri                                    Konkordato Komiseri
Av. Ulaş Demir                                              SMMM Hatice Karpuzoğlu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/996561/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim