İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DUMAN KARDEŞLER ODUN KÖMÜR TAAHHÜT İNŞAAT NAKLİYE GIDA HAYVANCILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DUMAN KARDEŞLER ODUN KÖMÜR TAAHHÜT İNŞAAT NAKLİYE GIDA HAYVANCILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 11630 / BANDIRMA / BALIKESİR

DOSYA ESAS NO: 2020/236 >> 2021/404 >> 2022/170

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 20.07.2022 Cuma günü saat: 15:00

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
BANDIRMA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ 2022/170 ESAS SAYILI DOSYASI
KONKORDATO KOMİSERİ
  1. Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
  2. Uytaş Madencilik Nakliyat ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
  3. Duman Kardeşler Odun Kömür Taahhüt İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
Balıkesir Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/404 Esas Sayılı dava dosyası kapsamında 2 nolu celsede verilen 10.02.2021 tarihli karar ile merkezi Balıkesir’de olup, Bandırma Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 11631 sicil numarasında kayıtlı davacı Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., 11629 sicil nolu Uytaş Madencilik Nakliyat ve Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve 11630 sicil nolu Duman Kardeşler Odun Kömür Taahhüt İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.ne, 2004 sayılı İİK’nun 7101 sayılı kanunun 17. maddesi ile değişik 289. maddesi uyarınca 1 (BİR) YIL süre ile konkordato Kesin Mühlet kararı verilmiş ve Konkordato Komiseri olarak Tuncay Şimşek görevlendirilmiştir. T.C. Balıkesir Asliye Ticaret Mahkemesinin 15.02.2022 tarih 2021/404 sayılı kararı ile 16.02.2022 tarihinden itibaren kesin mühlet süresinin 6 (altı) ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir.
  1. ORGANİKSA TARIM MADENCİLİK NAKLİYAT VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 20.07.2022 Cuma günü saat; 13:00’de Edincik Mah. Alibey Mezarlığı Küme Evler Organiksa No:15/A Bandırma/BALIKESİR adresinde hazır bulunmaları gerekmekledir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
  2.  UYTAŞ MADENCİLİK NAKLİYAT VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 20.07.2022 Cuma günü saat: 14;00’de Edincik Mah. Alibey Mezarlığı Küme Evler Organiksa No:15/A Bandırma/BALIKESİR adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
  3.  DUMAN KARDEŞLER ODUN KÖMÜR TAAHHÜT İNŞAAT NAKLİYE GIDA HAYVANCILIK TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 20.07.2022 Cuma günü saat: 15:00’da Edincik Mah. Alibey Mezarlığı Küme Evler Organiksa No:15/A Bandırma/BALIKESİR adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.

2004 s. İİK’nin 301. maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato komiserliği uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir, inceleme istekleri: Edincik Mah. Alibey Mezarlığı Küme Evler Organiksa No:15/A Bandırma/BALIKESİR adresinde kabul edilecektir.2004-s. İİK’nın 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekâletnamelerini; kambiyo senetleri (çek ve bono vs.) aslını yahut kambiyo senetleri icra dairesinde ise kambiyo senetlerinin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise ”konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır.

Toplantıya katılım sağlayamayan alacaklıların İİK m, 302 gereğince toplantının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içerisinde gerçekleşen iltihak süresi içerisinde Edincik Mah. Alibey Mezarlığı Küme Evler Organiksa No:15/A Bandırma/BALIKESİR adresine gelerek konkordatoyu kabul veya ret yönünden oy kullanabilecektir. Oy kullanacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; Kambiyo senetleri (çek ve bono) aslını yahut kambiyo senetleri icra dairesinde ise kambiyo senetlerinin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır, İlan ve ihtar olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1009118/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim