İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MESUT GÜLER

ADI / SOYADI / UNVANI: MESUT GÜLER

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2020/145

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 24/05/2022

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

T.C.
BARTIN
3. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)NDEN/BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2020/145

KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN T.C. Bartın 3. Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) 2020/145 nolu dosyada görülmekle olan konkordato davasında, Mahkemece davacı Velioğlu Akaryakıt Oto Alım Satım Nak. Tur. İnş. Mal. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti., Mesut GÜLER, Rahmi GÜLER, Remzi GÜLER’in kesin mühlet talebinin kabulüne ve davacıya 27.01.2021 tarihinden itibaren 1 (bir) yıllık kesin mühlet verilmesine; Mahkemenin, 02.02.2022 tarihli ara kararı ile davacıya verilen bir yıllık kesin mühletin altı ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştir. 24/05/2022 Salı günü saat 14:00 de Yukarı Çarşı Caddesi No: 208/3 (Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu) Merkez/BARTIN adresinde konkordato projesinin müzakere edilmesi ve oylanması gündemi ile İİK’nun 302. maddesi gereğince “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.

Toplantıya, davacı şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte, bilançoda kayıtlı alacaklılar iştirak edebileceklerdir. Oylamada sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. 206 ncı maddenin birinci sırasında yazılı imtiyazlı alacakların alacaklıları ve borçlunun eşi ve çocuğu ile kendisinin ve evlilik bağı ortadan kalkmış olsa dahi eşinin anası, babası ve kardeşi alacak ve alacaklı çoğunluğunun hesabında dikkate alınmaz. Rehinle temin edilmiş olan alacaklar, 298 inci madde uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldıkları kısım için hesaba katılırlar.

Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da kabul edilecektir. İltihaklar, “Eski Hamidiye Köyü Merkez Mevki No: 200/1 Merkez/BARTIN” adresine tatil günleri hariç 9:00 -12:00; 13:30 – 17:00 saatleri arasında bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişi alacak kayıtlarında ise noter onaylı imza sirküleri ile) veya vekilleri aracılığıyla veya belirtilen adrese konkordato komiserleri Nurettin BOSTANCI, Selda ERGİN, Göksel CANDAN’a hitaben, iadeli taahhütlü mektup gönderilerek de yapılabilecektir.

Toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek, gerçek veya tüzel kişilerin, nüfus cüzdanı imza sirküsü, yetki belgesi veya vekâletnamelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Rehinli alacaklılarla, aynı gün ve aynı adreste saat: 15:00 te ayrı bir toplantı yapılacaktır.

Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 (yedi) gün içerisinde davacı şirketin Eski Hamidiye Köyü Merkez Mevki No: 200/1 Merkez/BARTIN adresinde, kayıt ve hesapları inceleyebilecekleri hususları ilanen tebliğ olunur.

BOÇLU
Velioğlu Akaryakıt Oto Alım Satım Nak. Tur. İnş. Mal. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Mesut GÜLER
Rahmi GÜLER
Remzi GÜLER
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Nurettin BOSTANCI Selda ERGİN Göksel CANDAN
S.M.MALİ MÜŞAVİR İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI AVUKAT

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/987669/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim