İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TJ GAYRİMENKUL YATIRIM TEKS. GIDA TUR. İNŞ. SAN. VE TİC.A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: TJ GAYRİMENKUL YATIRIM TEKS. GIDA TUR. İNŞ. SAN. VE TİC.A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 142448 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2021/168

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: 11/05/2022

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: .

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET (İİK m. 301)
TJ GAYRİMENKUL YATIRIM TEKS. GIDA TUR. İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/168 E. Sayılı Dosyası)
                   İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün Merkez 142448 numarasında kayıtlı, “Çetin Emeç Mah. Kıvanç Sokak. No:12/A Balçova Çevreyolu-Selway Outletpark AVM, Balçova-İzmir” adresinde faaliyet gösteren TJ Gayrimenkul Yatırım Teks. Gıda Tur. İnş. San. ve Tic. A.Ş’ye, İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2021/168 E. sayılı dosyasından, 04.06.2021 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süreyle kesin mühlet verilmiş olup buna ilişkin karar, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin 10.06.2021 tarihli nüshasında ve 11.06.2021 tarihinde Basın İlan Kurumu’nun Resmi ilan Portalı’nda yayınlanmıştır. Kesin mühlet kararıyla geçici mühlet komiserlerinin görevine devamına ve Doç. Dr. Bilgehan Yeşilova’nın, Bağımsız Denetçi SMMM Hatice Karpuzoğlu’nun, İnş. Müh. Ayşegül Sancakdar Ezer’in konkordato komiserlik heyeti olarak görevi sürdürmesine karar verilmiştir.
Komiserlik heyetimiz, İİK m. 299 uyarınca alacaklıları, alacaklarını bildirmeleri için gerek İİK m. 288’e uygun olarak ilanen gerekse [adresi bilinenleri] posta yoluyla davet etmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış ve borçlunun söz konusu beyanlarını, alacakları kısmen veya varsa tamamen reddedilen alacaklılara posta yoluyla bildirmiştir.
Komiserlik heyetince İİK m. 302, f. 6 gereğince yapılacak başvuru için makul süre beklenmiş ve yapılan başvurular üzerine alacak kayıtları üzerindeki incelemeye ilişkin sayın mahkemece talep edilen komiserlik görüşü hazırlanıp mahkemesine sunulmuş; İİK m. 290, f. 2, a hükmü uyarınca gereken katkıda da bulunularak konkordato projesinin nihai halini alması sağlanmıştır.
Böylelikle alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan; komiser heyetimizce İİK m 301 uyarınca 11.05.2022 günü saat 14.00’de “Çetin Emeç Mah. Kıvanç Sokak. No:12/A Balçova Çevreyolu-Selway Outletpark AVM, Balçova-İzmir” (şirket merkezi) adresinde borçlu şirketin konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 gün içinde komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, şirket merkezi olan “Çetin Emeç Mah. Kıvanç Sokak. No:12/A Balçova Çevreyolu-Selway Outletpark AVM, Balçova-İzmir”  adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi); vekil vasıtası ile katılacakların ise Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği ve bu kez de usulünce tanzim edilmiş vekaletnamenin hazır edilmesinin gerektiği ilan olunur.
Konkordato KomiseriKonkordato KomiseriKonkordato Komiseri
Doç.Dr.
Bilgehan YEŞİLOVA
Bağımsız Denetçi SMMM
Hatice KARPUZOĞLU

İnş. Müh.
Ayşegül Sancakdar EZER

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/966347/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim