İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MAKSUL GIDA İNŞAAT GİYİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MAKSUL GIDA İNŞAAT GİYİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 78457-5 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2021/782

KONKORDATO KARARI: ALACAKLILAR KURULUNUN OLUŞTURULMASI

KONKORDATO İÇİN VERİLEN SÜRE VEYA TARİH: .

MAHKEME KARAR TARİHİ – KARAR GEÇERLİLİK BAŞLANGIÇ TARİHİ: 15/04/2022

İLAN METNİ

 ALACAKLILAR KURULU İLANI
MAKSUL GIDA İNŞAAT GİYİM VE TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2021/782 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 78457-5  sicil numarasında kayıtlı MAKSUL GIDA İNŞAAT GİYİM VE TİC. LTD. ŞT.’nin Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2021/782 Esas sayılı dosyanda görülmekte olan konkordato talebi hakkında, 28.12.2021 tarihli duruşmada “Maksul Gıda İnşaat Giyim ve Tic. Ltd. Şti. hakkında 28.12.2021 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verilmesine” karar verilmiştir.
Yine aynı tarihli duruşmanın yedi numaralı ara kararı ile, “02/06/2018 gün ve 30439 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Konkordato Komiserinin Niteliklerine ve Alacaklılar Kurulunun Zorunlu Olarak Oluşturulmasına Dair Yönetmelik’in 11/2 nci maddesi hükmü ” En az üç alacaklı sınıfı bulunması kaydıyla, alacaklı sayısının iki yüz elliyi veya alacak miktarının yüz milyon Türk Lirasını aşması halinde alacaklılar kurulunun oluşturulması zorunludur.” şeklinde olup geçici konkordato komiser heyetinin raporuna göre borçlu şirketten alacaklı olanların sayısı 250’nin üzerinde olduğu bildirildiğinden İİK’nın 289/4 ncü fıkrasının birinci cümlesi uyarınca kesin mühlet içerisinde uygun görülecek bir zamanda alacaklılar kurulu oluşturulmasına” karar verilmiştir.
Sayın Mahkemenin 15.04.2022 tarihli ara kararı ile Maksul Gıda İnşaat Giyim ve Tic. Ltd. Şti. Alacaklılar Kurulunun Yapı Kredi Bankası AŞ, T. İş Bankası AŞ, Aydın Badem Ceviz Tarım ve Gıda ürün. Paz. Tic. Ltd. Şti., Ufuk Burak Bozkuş ve Üçyüz Reklam Org. ve Gayrimenkul Tic. Ltd. Şti.’den teşekkül etmesine karar verilmiştir. İlanen bildirilir.

Konkordato Komiser Heyeti
Prof. Dr. Müjgan YÜCEL TUNÇ
(Hukukçu)
Nermin ARICI
(Bağımsız Denetçi)
Türkan YILMAZ
(SMMM)

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/976413/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-alacaklilar-kurulu-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim