İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SETA DEBRİYAJ SİSTEMLERİ OTOMOTİV İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SETA DEBRİYAJ SİSTEMLERİ OTOMOTİV İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 430798 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2021/93

İLAN METNİ

ANKARA BATI ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2021/93 E. SAYILI DOSYASI KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

1-SETA DEBRİYAJ OTOMOTİV İM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ;
2-CDS METAL MAKİNA TALAŞLI İM. SAN.TİC.LTD.ŞTİ;
3-CANOĞLU LAZER KESİM ASANS.BALOTO GIDA İNŞNAK.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ;
4-AYSEL CANOĞLU
5-YAKUP CANOĞLU
6-YAMİN CANOĞLU

ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/93 E. Sayılı dosyası ile 07/07/2021 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühlet süresi verilmiştir ve konkordato geçici komiserlerinin kesin mühlet aşamasında da konkordato kesin komiseri olarak devamına karar verilmiştir.
1-SETA DEBRİYAJ OTOMOTİV İM.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14.05.2022  Cumartesi günü saat: 10:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
2-CDS METAL MAKİNA TALAŞLI İM. SAN.TİC.LTD.ŞTİ alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14.05.2022 cumartesi günü saat: 12:00’de Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
3-CANOĞLU LAZER KESİM ASANS.BALOTO GIDA İNŞNAK.PAZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14.05.2022 cumartesi günü saat: 13:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
4-AYSEL CANOĞLU alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14:00’da 14.05.2022 cumartesi saat: 14:00’ da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
5-YAKUP CANOĞLU alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14.05.2022 cumartesi saat: 15:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
6-YAMİN CANOĞLU alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 14.05.2022 cumartesi saat: 16:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir.
2004 s. İİK.nun 301. maddesi gereğince alacaklılara alacaklılar toplantısından önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato komiserliğin uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri:  Ostim 1200.cadde No: 55-57-59 Yenimahalle./Ankara Tel: 05325574265  adresinde kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; Kambiyo senetleri (çek vs.) aslını yahut çekler icra dairesinde ise çeklerin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır.
Toplantıya katılım sağlayamayan alacaklıların İİK M.302  gereğince toplantının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içerisinde gerçekleşen iltihak süresi içerisinde Ostim 1200.cadde No: 55-57-59 Yenimahalle./Ankara adresine gelerek konkordatoyu kabul veya red yönünden oy kullanabilecektir. Oy kullanacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; Kambiyo senetleri (çek vs.) aslını yahut çekler icra dairesinde ise çeklerin icra dairesinde olduğunu gösterir resmi yazı ve avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır ilan ve ihtar olunur.
KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

Zafer AtalayDoç.Dr.Levent BörüGültekin Asiltürk

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/951771/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim