İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MASNA PLASTİK VE METAL İMALAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MASNA PLASTİK VE METAL İMALAT NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 5877 / TURGUTLU / MANİSA

DOSYA ESAS NO: 2020/113 >> 2021/694 >> 2022/40

İLAN METNİ

TURGUTLU ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla)
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
Dosya No: 2022/40 ESAS
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Turgutlu Asliye Hukuk Mahkemesi (Devirden önce Manisa Asliye Ticaret Mahkemesinin 2021/694 Esas, önceki devirden önce Turgutlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2020/113 Esas) sayılı dosyasında MASNA PLASTİK VE METAL İMALAT NAKLİYAT İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Hakkında 02/02/2021 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir. Komiser heyetimizce İİK nun 299. maddesi gereğince alacaklıları alacaklarını bildirmeye davet ilanı yapılmıştır.Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildirenler ile İİK m. 302 uyarınca bilançoda kayıtlı alacaklıların katılabilecekleri Konkordato Teklifinin oylaması için İİK m. 301 uyarınca;
Alacaklılar toplantısı; 17/03/2022 günü saat:12:00’da
Rehinli alacaklılar müzakeresi; aynı gün saat:13:00’da
Atatürk Mahallesi Eski Manisa Yolu No:278 Turgutlu-Manisa adresinde yapılacaktır.
Toplantıya katılmayan alacaklılar, İİK nun 302/7 mad. gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde Komiserliğimizin “Mansuroğlu Mah. Ankara Cad. No:97 Kat/7 Daire/7 Bağcılar İş Merkezi BAYRAKLI-İZMİR” adresine şirket imza yetkilisi veya avukatı bizzat gelerek yada ıslak imzalı dilekçelerini belirtilen adrese göndererek konkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabileceklerdir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklılar, Alacaklılar Toplantısından önceki. 7 gün içerisinde borçlu kayıtlarını “ATATÜRK MAHALLESİ ESKİ.MANİSA YOLU NO:278 TURGUTLU/MANİSA” adresinde inceleyebileceklerdir.
Alacaklıların belirtilen yer, günde ve saatte gerçekleştirilecek toplantıya katılarak (veya toplantıdan sonraki bir haftalık iltihak süresinde katılmak İsteyenlerin) bizzat katılabilecekleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m.74 uyarınca Konkordato Toplantısında Oy Kullanma ve Tutanağı İmzalama Yetkilerini içeren Vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, Tüzel Kişi Temsilcileri bakımından Noterde düzenlenmiş İmza Sirküleri aslını ve fotokopisini ve tüm katılanların getirmesi zorunlu bu belgelerin Komisertiğimize tevdii edilmek üzere “Aslına Uygundur” ibaresi içeren bir örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Baro Kimliği) (tüzel kişilerde ise imza sirkülerinin aslı ve fotokopisi) yanında getirmeleri gerektiği yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilerin Alacaklılar Toplantısında oy kullanamayacağı ilan ve ihtar olunur.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
GÜLAY AYDIN KADİM TEKİN MEHMET ÖZER
Hukukçu Mali Müşavir Makina Mühendisi
TOPLANTI YERİ: ATATÜRK MAHALLESİ ESKİ MANİSA YOLU NO:278 Turgutlu-MANİSA
TARİH VE SAAT: 17/03/2022 SAAT: 12:00 Adi alacaklılar toplantısı
17/03/2022 SAAT: 13:00 Rehinli alacaklılar müzakeresi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/933711/iflas-hukuku-davalari-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md–konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim