İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 8564 / DÜZCE

DOSYA ESAS NO: 2018/72 >> 2021/262

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. DÜZCE 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
ESAS NO : 2021/262 Esas
ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSANAYİ VE TİCARET LMİTED ŞİRKETİ , ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ ONUR ÖZÇİÇEK
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
Düzce 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) 2021/262 Esas sayılı dosyasında görülmekte olan Konkordato ( Adi Konkordatodan kaynaklanan İİK 285 İLE 308/h ) davası nedeniyle Davacılar Düzce Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 8564 Sicil numarasında kayıtlı ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSANAYİ VE TİCARET LMİTED ŞİRKETİ, Düzce Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 10313 Sicil numarasında kayıtlı ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve gerçek kişi ONUR ÖZÇİÇEK, hakkında 10/11.2021tarihinden itibaren 6 Ay Süre ile ek Mühlet kararı verilmiş ve konkordato komiseri olarak Avukat
Ferhan Arıkan , Yeminli Mali Müşavir İbrahim Özdemiroğlu ve S.M.Mali Müşavir Kudret Taş görevlendirilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara Basın İlan Kurumu ilan portalı ve Ticaret Sicil Gazetesinde ilan ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır. Alacaklılar tarafından yapılan bildirimler teslim alınarak alacaklılar toplantısına esas olmak üzere çekişmeli halde olanlara ilişkin Mahkemece yaptırılan bilirkişi incelemesi ve Mahkeme kararı sonucunda listeler oluşturulmuştur.
İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapılması gerektiğinden , Bu doğrultuda ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSANAYİ VE TİCARET LMİTED ŞİRKETİ,ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve gerçek kişi ONUR ÖZÇİÇEK’den alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla 04 Şubat 2022 günü alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSANAYİ VE TİCARET LMİTED ŞİRKETİ,ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve Gerçek kişi ONUR ÖZÇİÇEK’den alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen adreste ve saatler arasında her davacı için ayrı ayrı olmak üzere konkordato projesinin müzakeresi amacıyla alacaklılar toplantısı yapılacaktır.
Alacaklıların, ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’nin merkez adresi olan D.100 Karayolu üzeri cd Çerkes Taşköprü köyü Mevkii Opet akaryakıt istasyonu no.768Merkez / Düzce adresinde İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün (7) içerisinde mesai gün ve saatlerinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri inceleyebileceklerdir. İcra ve İflas Kanunun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi(7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İcra ve İflas Kanunu 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır.
Toplantıya ve oylamaya katılacaklarınve7 günlük iltihak süresinde iradelerini beyan edecek gerçek veya tüzel kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), temsilcilerinin ise yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir.
Toplantı tarihi : 04.02.2022 Cuma
Toplantı yeri : D.100 K.yolu üzeri cad Çerkestaş köprü köyü Mevkii Opet akaryakıt ist. no.768 Merkez / Düzce
Rehinli Alacaklar Toplantısı( Davacılar ile ayrı ayrı)
1-ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSAN VE TİC LTD ŞTİ (Saat 10.00-11.00)
2-ONUR ÖZÇİÇEKDANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ (Saat 11.15-12.15)
3-ONUR ÖZÇİÇEK (Saat 12.30-13.30)
Adi Alacaklılar Toplantısı ( Davacılar ile ayrı ayrı)
1-ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİKSAN VE TİC LTD ŞTİ (Saat 14.00-15.00)
2-ONUR ÖZÇİÇEKDANIŞMANLIK SANAYİ VETİCARET ANONİM ŞİRKETİ (Saat 15.15-16.15)
3-ONUR ÖZÇİÇEK (Saat 16.30-17.30)
KONKORDATO KOMİSERHEYETİ
Av. Ferhan Arıkan YMM İbrahim Özdemiroğlu S.M.Mali Müşavir Kudret Taş

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/909229/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim