İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HATİCE ÖZÇELİK

ADI / SOYADI / UNVANI: HATİCE ÖZÇELİK

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/496

İLAN METNİ

ERZİNCAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
2019/496 SAYILI DOSYASI

HATİCE ÖZÇELİK
SELÇUK ÇEVİK

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN ALACAĞINIZI BİLDİRMEYE DAVET

Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin “2019/496” Esas sayılı davasının 07/07/2021 tarihli duruşmasında, HATİCE ÖZÇELİK ve SELÇUK ÇEVİK hakkında 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Verilen süre 6 ay uzatılmıştır. Mahkemece, 06/12/2019 tarihli geçici mühlet kararı ile Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
Hatice ÖZÇELİK ve SELÇUK ÇEVİK’ten alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren “15 gün” içinde alacaklarını, “Türkmenoğlu köyü köprübaşı mevkii No:6 Merkez ERZİNCAN” adresindeki KONKORDATO KOMİSERLİĞİ BÜROMUZA, mesai günlerinde saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bildirimde bulunmayan alacaklılar, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değilse, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceklerdir.
İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderilen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilanda verilen süre geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalar da dikkate alınmayacak ve başvurunun süresinde olup olmadığının tespitinde bu DAVET yazımızın tarihi değil, aynı konuda Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan İLAN esas alınacaktır.
2004 s. İİK.nin 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların alacaklarını bildirirken, Geçici Mühlet Tarihi olan 06/12/2019 TARİHİ İTİBARİYLE ve bu tarihten önce doğmuş ve/veya bu tarihten sonra doğmuşsa bile konkordatoya tabi olan alacakların yazdırılması ve dilekçe içeriğinde alacağın dayandığı temel borç ilişkisinin belirlenmiş olması (sadece kambiyo senedinin ibrazı yeterli olmayabilecektir), dayanak belgelerinin sunulmuş olması, açıkça ödeme vadeleri ile varsa tabi olduğu şartın izah edilmesi, şart gerçekleştiyse bu durumun belgelenmesi, alacağın baliğ olduğu toplam miktarın, anapara-feri ayrımı yapılmak sureti ile detaylı bir şekilde gösterilmesi, varsa rehin belgelerinin ibrazı, alacağa ilişkin çekişme varsa mahkeme bilgilerinin yer alması, dövizli alacakların geçici mühlet tarihi itibarı ile Türk Parasına çevrilerek istenmesi, konusu paradan başka bir şey olan alacakların geçici mühlet tarihi itibarı ile değerlerinin belirlenerek başvurulması ve başvurunun ıslak imzalı olarak teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıdaki maddelerde anlatıldığı üzere usulüne uygun ve geçici mühlet tarihi itibari ile hesaplanmamış bildirimlerin geçersizliğine karar verilebileceği;
Hususları ilan ve ihtar olunur.

NECMETTİN ORUÇ
KONKORDATO KOMİSERİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/887440/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklarin-bildirilmesi-daveti

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim