İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AKTİF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: AKTİF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 0420359024 / Gazikent Vergi Dairesi / Gaziantep

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 21549 / GAZİANTEP

DOSYA ESAS NO: 2020/93

İLAN METNİ

GAZİANTEP 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
2020/93  (KONKORDATO DOSYASI)

KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULUNDAN
ALACAKLILARI ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
(İİK 301)

Konkordato talep eden AKTİF TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’ ne, Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2020/93  Esas sayılı dosyasında, 30.09.2020 tarihi itibariyle kesin mühlet verilmiştir. Kesin mühlet içerisinde İİK 299 gereğince alacaklıların alacağını bildirmesi istenilmiştir.

Alacaklıların alacak bildirimi ve tahkiki ile konkordato projesi tamamlanmakla, İİK 301 gereğince, davacı şirketten alacaklı olup; alacaklarını bildirenler veya alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların katılımı ile 15.12.2021 tarihinde aşağıda belirtilen yer ve saatlerde konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.

Alacaklılar, aşağıda gösterilen adreste toplantı tarihi olan 15.12.2021 gününden önceki 7 (yedi) gün içinde ve mesai saatleri içerisinde konkordato talep eden şirket merkezi olan 4.Organize sanayi Bölgesi 83413 nolu cad. no:14  Şehitkamil Gaziantep adresinde konkordato ile ilgili tüm belgeleri inceleyebileceklerdir.

Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye“alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise,senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu (senede dayalı hak sahibi olunduğunu) belgeleyen resmi evrakın,toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacaklılar yukarıda ifade edilen ve usulüne uygun düzenlenmiş yetki ve temsil belgeleri ile toplantıya bizzat iştirak ederek oy kullanabilirler. Toplantıya katılmayan/katılamayan alacaklıların, toplantının bitimini takip eden 7 (yedi) gün içinde gerçekleşen yazılı iltihakları da kabul edilecektir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı mesai saatleri içerisinde 4.Organize sanayi Bölgesi 83413 nolu cad. no:14  Şehitkamil Gaziantep adresinde komiser huzurunda yukarıda belirtilen belgelerle birlikte ibraz etmeleri rica olunur.
İİK 301. ve 302. Maddeleri uyarınca  ilan ve ihtar olunur.

Toplantı Tarihi                                  :15.12.2021
Adi Alacaklılar Toplantı Saati            :14:00 -15:00
İmtiyazlı Alacaklılar Toplantı Saati     :15:00 -16:00
Toplantı Yeri                                   :Gaziantep Grand Otel Toplantı Salonu  Ali Fuat Cebesoy   Bulvarı No:32  27090 Şehitkamil/Gaziantep

Nurullah ÇUHADAR                   Bayram BOLAT                                    Abdullah ERDOĞAN
YMM/Bağımsız Denetçi             YMM/Bağımsız Denetçi                       Hukukçu Dr. Öğretim Üyesi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/883434/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim