İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FİKRET YURT

ADI / SOYADI / UNVANI: FİKRET YURT

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2020/11

İLAN METNİ

T.C. ADALET BAKANLIĞI
SİVAS 2 .ASLİYE HUKUK  MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI
2020/11 ESAS SAYILI DOSYA KONKORDATO KOMİSER HEYETİ

T.C. Sivas 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Borçlu Özel YİĞİTTÜRK MOBİLYA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Adresi: 1.Organize Sanayi Bölgesi 3. Kısım 6 Cadde No:47 Merkez/ SİVAS) ve ortakları olan ve ortakları olan FİKRET YURT,OKAN YİĞİTTÜRK, OĞUZ YİĞİTTÜRK hakkında 2020/11 Esas sayılı kararı ile 15.09.2020 tarihinden başlamak üzere, 1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verilmiştir.
Borçlu şirket ortaklarından olan (FİKRET YURT,OKAN YİĞİTTÜRK, OĞUZ YİĞİTTÜRK)  alacaklı olan alacaklılara, alacaklarını bildirmek üzere, Komiser Heyetimizce Basın İlan Kurumu (BİK İlan No:İLN01457745) vasıtasıyla, “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtar edilmiştir.
Borçlu şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların da iştirak edebilecekleri, 05.11.2021 tarihinde;

  • Rehinli alacaklılar ve Kamu Alacaklıları, Çekli-Senetli ve Cari Hesap Alacaklıları; 10:00-12:00 arası, Konkordato Komiseri Hakan TARTAR ın ofisi  Toptancılar Sitesi Maqam Ofis Kat: 9 No:902 Merkez/ SİVAS adresinde alacaklılar toplantısı yapılacak olup, yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir. Toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek, gerçek veya tüzel kişilerin, imza sirküsü, yetki belgesi veya ve kaletnamelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Alacaklıların, 05.11.2021 Cumartesi günü yapılacak toplantıdan önce, 28.10.2021 ve 04.11.2021 tarihleri arasında, 7 gün süre ile borçlu şirketin, 1.Organize Sanayi Bölgesi 3.Kısım 6. Cadde Merkez/ SİVAS adresinde bulunan, kayıt ve hesapları, Komiser Heyetimizin refakatinde inceleyebilecekleri ilan ve ihtar olunur.

ARŞ.GÖR./HUKUKÇU            BAĞIMSIZ DENETÇİ                      SMMM
EMİNE ÖZDAMAR                     MAHMUT ÇEVİK                 HAKAN TARTAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/868561/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim