İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AKDER TAŞIMACILIK OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLİĞİ OMOMOTİV VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: AKDER TAŞIMACILIK OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLİĞİ OMOMOTİV VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 0210573057

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 18895 / BALIKESİR

DOSYA ESAS NO: 2020/272

İLAN METNİ

İLAN
BALIKESİR ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
DOSYA NO:2021/141 ESAS

AKDER TAŞIMACILIK OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLİĞİ OTOMOTİV VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
KONU: İİK 301. Madde gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı
Balıkesir 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2020/272 Esas sayılı davasının 02.12.2020 tarihli duruşmasında, AKDER TAŞIMACILIK OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLİĞİ OTOMOTİV VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ hakkında 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiş olup, aynı karar ile Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız.
AKDER TAŞIMACILIK OTOBÜS TERMİNAL İŞLETMECİLİĞİ OTOMOTİV VE İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’nden alacaklı olanlar ile konkordato projesini müzakere etmek üzere aşağıda belirtilen tarih ve yerde adi alacaklılar toplantısı düzenlenecektir. Adi Alacaklıların, toplantının yapılacağı tarih ve zamanda “Eski Kuyumcular Mahallesi, Atalar Caddesi, Hilmi bey iş merkezi, No:31, Kat:2 Karesi /BALIKESİR” adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. 2004 s. İİK. nın 301. Maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde 27 Ekim 2021 ile 02 Kasım 2021 tarihleri arasında belgeleri inceleyebileceklerdir. İnceleme yeri olarak; “Eski Kuyumcular Mahallesi, Atalar Caddesi, Hilmi Bey iş merkezi No:31, Kat:2 Karesi /BALIKESİR adresinde, mesai gün ve saatlerinde inceleme talepleri kabul edilecektir. 2004 s. İİK.nin 302. Maddesi gereğince, toplantıda sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK. nin 302/6. Maddesi uyarınca kabul olunur. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter onaylı imza sirküleri veya vekaletnamelerini ibraz etmeteri gerektiği hususları ilan ve tebliğ olunur.
Alacaklılar Toplantısının Yeri :Eski Kuyumcular Mahallesi, Atalar Caddesi Hilmi Bey İş Merkezi
No:31 Kat:2 Karesi /BALIKESİR
Tarih ve saati :03 Kasım 2021 günü saat11:00
Konkordato Komiserleri
SMMM Avukat
Murat GÖKDEMİR Güler UÇAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/862112/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim