İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

YEŞİL PORTAKAL MARKETÇİLİK NAKLİYE TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: YEŞİL PORTAKAL MARKETÇİLİK NAKLİYE TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2346 / SOMA / MANİSA

DOSYA ESAS NO: 2018/513

İLAN METNİ

T.C.
SOMA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
DOSYA ESAS NUMARASI: 2018/513
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN İLAN

ALACAKLILAR İLE MÜZAKERE TOPLANTISINA DAVET T.C. Soma 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2018/513 esas sayılı dava dosyası kapsamında verilen karar ile, merkezi Soma/Manisa olup, Soma Ticaret Sicil Müdürlüğünün 2346 sicil numarası ile kayıtlı YEŞİL PORTAKAL MARKETÇİLİK NAKLİYE TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Kerim KARAKAŞ, İbrahim KARAKAŞ ve İsmail Hakkı KARAKAŞ hakkında 2004 sayılı İİK.’nın 7101 sayılı Kanunun 17.maddesi ile değişik 289.maddesi uyarınca 3 ay süreyle geçici mühlet verilmiştir. Bu süreninin bitiminde ise 1 (BİR) YIL süre ile konkordato KESİN MÜHLET kararı verilmiş olup, mühlet kararları ile birlikte konkordato komiser heyeti olarak YMM Sedat TETİKER, SMM Hakan YILMAZ ve Av. Emre KIŞLALI atanmıştır. Ancak kesin mühlet süresi pandemi koşullarının ortaya çıkardığı şartlar nedeniyle 17/08/2021 tarihli ara karar ile 18.05.2021 tarihinden itibaren 6 ay süreyle 18.11.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.Komiser heyeti olarak daha evvelce alacaklılara adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesine ilişkin oylamanın yapılacağını düzenleyen İİK. m.302 ile öngörülen alacaklılar toplantısına oy kullanmaya yönelik müzakereye kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.
Gelinen süreçte İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hâsıl olmuştur. Bu doğrultuda YEŞİL PORTAKAL MARKETÇİLİK NAKLİYE TARIM HAYVANCILIK İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, Kerim KARAKAŞ, İbrahim KARAKAŞ ve İsmail Hakkı KARAKAŞ’ dan alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır. Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki yedi (7) gün içinde borçlunun muamele yeri olan SEDAT TETİKER YMM-PAŞA MAHALLESİ 9 SOKAK NO:28/3 AKHİSAR/MANİSA bulunan kayıt ve hesaplarını mesai gün ve saatlerinde komiserin refakatinde inceleyebileceklerdir.
İcra ve İflas Kanunun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İcra ve İflas Kanunu 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekâletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında yanlarında bulundurmaları, ibraz ve bir suretini teslim etmeleri gerekmektedir.
Toplantı tarihi : 05.10.2021
Toplantı yeri ve adresi : EGECE DÜĞÜN SALONU-HÜRRİYET MH. MADEN ŞEHİTLERİ CADDESİ NO:61 SOMA/MANİSA
Toplantı saati : Saat 14,00 adi (rehinsiz) alacaklılar, Saat 17,00’de rehinli alacaklılar
Konkordato Komiser Heyeti : YMM Sedat TETİKER, SMM Hakan YILMAZ, Av. Emre KIŞLALI

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/848579/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilarina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim