İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

RECEP ACI

ADI / SOYADI / UNVANI: RECEP ACI

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2020/84

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. MALATYA 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

ESAS NO : 2020/84 Esas
Davacılar SAİM ACI, ARİF ACI, FADİME ACI, FATMA ACI, HİLAL ACI, NAZMİYE ACI, KADİR ACI, SELAMİ ACI, RECEP ACI, SERAP TOSUNOĞLU, HÜSNE BOZTEPE, MENTALİTE OTEL TURİZM İNŞAAT PETROL GIDA KUYUMCULUK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.ile arasında mahkememizde görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle;
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET (İİK m. 301)
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
Malatya Ticaret Sicil Müdürlüğü siciline kayıtlı MENTALİTE OTEL TURİZM İNŞAAT PETROL GIDA KUYUMCULUK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.ve diğer gerçek kişiler için Malatya 4. Asliye Asliye Mahkemesi 2020/84 E. sayılı dosyasından, 27.10.2020 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiş; kesin mühlet kararıyla geçici mühlet komiserinin görevine devamına karar verilmiş olup buna ilişkin karar, Basın İlan Kurumu’nun Resmi ilan Portalı’nda yayınlanmıştır.
Komiserlik, İİK m. 299 uyarınca alacaklıları alacaklarını bildirmeleri için gerek İİK m. 288’e uygun olarak ilanen gerekse [adresi bilinenleri] posta yoluyla davet etmiş; alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış ve borçlunun söz konusu beyanlarını, alacakları kısmen veya varsa tamamen reddedilen alacaklılara posta yoluyla bildirmiştir.
Böylelikle alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan; İİK m 301 uyarınca 04.10.2021 günü saat 10.00’de MENTALİTE OTEL TURİZM İNŞAAT PETROL GIDA KUYUMCULUK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. Malatya adresinde borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına, Pandemi koşulları altında kapalı bir salonda yapılacak toplantı yönünden, her bir alacaklının tek bir yetkili temsilci veya avukat olan vekili eliyle temsili hususuna riayet edilmesine karar verilmiştir.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 gün içinde komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, şirket merkezinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi); vekil vasıtası ile katılacakların Avukatlık Kanunu’nun 35. maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği ve usulünce tanzim edilmiş vekaletnamenin hazır edilmesinin gerektiği ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/849545/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim