İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜVEN OFSET VE AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜVEN OFSET VE AMBALAJ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 4510180957 / İlyasbey Vd. / GEBZE / KOCAELİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 29547 / GEBZE / KOCAELİ

DOSYA ESAS NO: 2020/582

İLAN METNİ

T.C.
GEBZE ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINA
Güven Ofset Ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi
KONKORDATO KOMİSERLİĞİ

ALACAKLILAR TOPLANTISININ BİLDİRİLMESİ
Esas Dosya No  : 2020/582 Esas

  1. Gebze Ticaret Müdürlüğü’nün 29547 sicil numarasında kayıtlı, “Beylikbağı Mah. Yeni Bağdat Cad.No:108 Gebze/Kocaeli” adresinde faaliyet gösteren Güven Ofset Ve  Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti.’ ne Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığının 2020/582 Esas sayılı dosyasında, 01.01.2021 tarihinden başlamak üzere bir yıllık kesin konkordato mühlet kararı verildiği; kesin mühlet kararıyla birlikte,  geçici mühlet kararıyla geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilen Serpil DEMİRCİ’ nin konkordato komiseri olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.
  2. İ.İ.K. madde 301 uyarınca 14.10.2021 tarihinde saat 13:00 ile 15:00 arasında şirket merkezi olan Beylikbağı Mah. Yeni Bağdat Cad. No:108 Gebze/Kocaeli adresinde Adi Alacaklılar için davacı/borçludan alacaklı olanlarla konkordato projesini müzakere toplantısı yapılacaktır. Rehinle temin edilmiş olan alacaklar İ.İ.K. 298 uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldikları kısım için adi alacaklılar yönünden hesaba katılacaklardır. Ödeme planları ve ilgili belgeler şirketin merkez adresinde 07.10.2021 tarihinden itibaren alacaklıların incelemesine hazır tutulacaktır.
  3.  Ancak yine İ.İ.K. madde 308/h uyarınca 14.10.2021 tarihinde saat 15:30 ile 17:00 arasında şirket merkezi olan Beylikbağı Mah. Yeni Bağdat Cad. No:108 Gebze/Kocaeli adresinde Rehinli Alacaklılar için davacı/borçludan alacaklı olanlarla borçlunun anapara indirimi, faiz indirimi, vadelendirme ve diğer ödeme tekliflerini müzakere etmek üzere rehinli alacaklılarla müzakere toplantısı yapılacaktır.
  4. Alacaklıların bu toplantıya katılmaları veya vekili ile temsil edilmeleri için kimlikleriyle birlikte gerçek kişilerde imza beyannamesi aslı ve fotokopisi, Tüzel kişilerde imza sirküleri aslı ve fotokopisi ile vekaletname veya yetki belgesinin aslı ve fotokopisinin (Konkordato da oy kullanacak  vekillerin Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun 74. Maddesi gereğince,  Konkordato da oy kullanmak  konusunda özel olarak yetkilendirilmesinin zorunlu olduğunu hatırlatmak gerekir. Yani  Avukatın vekaletinde ‘KONKORDATO ALACAKLILAR TOPLANTISINDA  ADIMIZA TOPLANTIYA KATILMAYA, TOPLANTIDA VEYA İLTİHAK SÜRESİ İÇİNDE KONKORDATO DA OY KULLANMAYA MEZUN VE YETKİLİDİR’  ibaresinin olması gerekir.) yanında bulundurmaları, İİK.nun 302 maddesi uyarınca alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi (7) gün içerisinde gerçekleşen iltihaklarında kabul edileceğidir.
  5. Konkordatoya kabul olunacak alacaklar, geçici mühlet kararından önce (01.10.2020 tarihi öncesi) doğmuş olan alacakların olacağı, ayrıca adresi belli olan alacaklılara ilanın bir örneği posta ile gönderileceği alacaklılara ve ilgililere ilan ve tebliğ olunur. 15/09/2021

KONKORDATO KOMİSERİ
SMMM. Serpil DEMİRCİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/851175/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim