İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

GÜNTIR ULUSLARARASI TAŞIMACILIK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: GÜNTIR ULUSLARARASI TAŞIMACILIK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 7844 / ANTAKYA / HATAY

DOSYA ESAS NO: 2021/220

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. HATAY 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’NDEN
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

ESAS NO : 2021/220
Alaattin Mah. 28. Ada Sk. Bina 12 C Kapı: 1 Antakya /Hatay adresinde faaliyet gösteren Antakya Ticaret Sicilince 7844 numarasıyla kayıtlı Güntır Uluslararası Taşımacılık İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından talep edilen mal varlığı terkini suretiyle konkordato davasında mahkememizce 14/09/2021 tarihinde 3 aylık geçici mühlet verilmiş olup, konkordato komiseri olarak Mali Müşavir SEFA DÜZCE ve Av. MEHMET ERHAN ÖNAL atanmıştır.
Duruşmanın 08/12/2021 günü saat 08:45’te yapılacağı; alacaklıların mehil talebine iş bu ilanın gazetede ilan tarihinden itibaren 7 günlük kesin süre içerisinde itiraz edebilecekleri, konkordato mühleti verilmesini gerektirecek bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede Mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri İİK’nun 288. Maddesi hükmünce ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/856507/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-gecici-muhlet-kararina-iliskin-ile-durusma-tarihinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim