İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

YUSUF KATİPOĞLU

ADI / SOYADI / UNVANI: YUSUF KATİPOĞLU

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2021/72

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. SAKARYA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)NDEN / BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2021/72 Esas
ALACAKLILARIN ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET

Sakarya 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2021/72 esas sayılı dava dosyası kapsamında verilen 05/07/2021 tarihli karar ile merkezi Sakarya’da olun Sakarya Ticaret Odasına 33576 sicil numarası ile kayıtlı bulunan MEROSA ULUSLARARASI YATIRIM DANIŞMANLIK DIŞ. TİC. LİMİTED ŞİRKETİ ile şirket ortağı YUSUF KATİPOĞLU’na (TC: 13402076788) 2004 sayılı İİK’nun 7101 sayılı kanunun 17.maddesi ile değişik 289. maddesi uyarınca 1 (BİR) YIL süre ile konkordato KESİN MÜHLET kararı verilmiş olup, kesin mühlet kararı ile birlikte konkordato geçici komiseri olarak görevlendirilen Prof. Ali Taş, Prof. Dr. Habib Yıldız ve Prof. Dr. Selahattin Karabınar’ın konkordato komiseri olarak görevlerinin devamına hükmedilmiştir. 2004 sayılı İİK’ nun 7101 sayılı kanunun 27. maddesi ile değişik 299.maddesi gereğince ve 288.madde uyarınca, konkordato kesin mühlet kararı alan, Merosa Uluslararası Yatırım Danışmanlık Dış. Tic. Limited Şirketi ile şirket ortağı Yusuf Katipoğlu’ndan alacağı bulunan alacaklıların, konkordato komiserlerinden “Prof. Dr. Selahattin Karabınar’a, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü 3 Kat Merkez Kampüsü, Beyazıt-Fatih-İstanbul” adresinde bizzat (Gerçek Kişilerde Kimlik Fotokopisi, Tüzel Kişi Alacak Kayıtlarında İse Noter Onaylı İmza Sirküsü Fotokopisi İle) veya vekilleri (Vekil Sıfatı İle Kayıt Yaptıracakların Avukatlık Kanunu 35. Maddesi gereği yalnızca avukatla temsil edilebileceği) aracılığıyla müracaat ederek, ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde alacaklarını komiser heyetimize yazılı olarak bildirmeleri, Alacak kaydı sırasında, geçici mühlet tarihi olan 24/02/2021 tarihinden önce ve varsa mühletten sonra doğan yabancı para alacaklardan alacak bildiriminin yapıldığı tarihten bir gün önceki TCMB döviz alış kuru üzerinden Türk Lirası karşılığının, alacağın paradan başka bir şey olması halinde bildirim tarihindeki para olarak değerinin gösterildiği, inceleme ve denetime elverişli hesap dökümünün bildirilmesi, duyurulur ve ilan olunur. Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, borçlunun bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtar olunur.
Not: Konkordato komiseri Prof. Dr. Selahattin Karabınar’a ait olan 0532 731 5764numaralı cep telefondan ve/veya [email protected] adresinden mail ile önceden iletişim kurularak belli bir görüşme saati alınabilirse saha sağlıklı bir iletişim kurulabilir ve görüşme yapılabilir.
KONKORDATO KOMİSERLİK HEYETİ
Prof. Dr. Ali TAŞ Prof. Dr. Selahattin Prof. Dr. Habib
Yönetim Organizasyon KARABINAR YILDIZ
Uzmanı ve SM. Mali Müşavir Muhasebe ve Finans Uzmanı Mali Hukuk Uzmanı

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/833938/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilara-alacaklarini-bildirme-cagirisi-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim