İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TOZMAZ İNŞAAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: TOZMAZ İNŞAAT SANAYİ TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2856 / ÇARŞAMBA / SAMSUN

DOSYA ESAS NO: 2019/187

İLAN METNİ

T.C.
ÇARŞAMBA 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
1-Tozmaz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
2-Erdoğan TOZMAZ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLAN
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Konkordato talep eden şirket Tozmaz İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti. hakkında  Çarşamba 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/187 Esas Sayılı kararı ile 23.10.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet süresi verilmiş, daha sonra kesin mühlet süresi 6 ay süre ile uzatılmış, akabinde pandemide nedeniyle duran süreler kesin mühlet süresine eklenmiş ve  29.06.2021 tarihinde yapılması gereken alacaklılar toplantısının pandemi nedeniyle yapılamaması nedeniyle kesin mühlet süresi 01.10.2021 tarihine kadar uzatılmıştır
Konkordato talep eden şirket ortağı Erdoğan TOZMAZ hakkında Çarşamba 2.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/187 Esas Sayılı kararı ile 22.11.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet süresi verilmiş daha sonra kesin mühlet süresi 6 ay uzatılmış ve akabinde pandemi nedeniyle duran süreler kesin mühlet süresine eklenmiş ve  29.06.2021 tarihinde yapılması gereken alacaklılar toplantısının pandemi nedeniyle yapılamaması nedeniyle kesin mühlet süresi 01.10.2021 tarihine kadar uzatılmıştır.
Kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiseri  olarak görevlendirilen Yeminli Mali Müşavir Veysel KAYAR’ın konkordato komiseri olarak görevinin devamına karar verilmiştir.
Komiserliğimizce İcra İflas Kanunu’nun 299 maddesi uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için şirket için davet ilanı 01.11.2019 tarihinde ve şirket ortağı için ise  04.12.2019  gerçekleştirilmiş olup, bu ilanda,  alacaklarını süresinde bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri, oy kullanma haklarından yoksun kalacakları duyurulmuştur.
Komiserliğimizce alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İcra İflas Kanunu’nun 300 maddesi uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış; bilanço ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar listesi hazırlanarak alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Konkordato Komiseri olarak   İcra İflas Kanunun  301’nci maddesi uyarınca Rehinsiz alacaklılar toplantısının (Adi alacaklılar) 01.09.2021 Çarşamba günü saat 13,30’de, İcra İflas Kanunun  308/h maddesi uyarınca Rehinli Alacaklılar toplantısının  ise  aynı gün saat 15,30 ‘de Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Hizmet Binası Kıran Mahallesi 715.Sokak No:2 İlkadım/SAMSUN adresinde borçlu Şirketin ve şirket ortağının konkordato tekliflerinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılacaktır.
İcra İflas Kanunu’nun  301’ci maddesi çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri Konkordato Komiseri Yeminli Mali Müşavir Veysel KAYAR’ ın Kale Mahallesi Bankalar Caddesi Arın İş Merkezi No:38 Kat.4 D.10 İlkadım/SAMSUN adresinde incelemeleri mümkündür.
Alacaklıların yukarıda belirtilen yer, saat ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, kabul veya red beyanlarını, ekine yetki belgesi ve imza sirkülerini koymak suretiyle konkordato komiserinin yukarıda belirtilen adresine bir hafta olan ilhak süresinin sonunda olacak şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.
A)Toplantıya katılacakların aşağıdaki belgeleri toplantıda hazır bulundurmaları gerekmektedir.
1.Toplantıya Gerçek kişi alacaklıların Kimlik aslı ve aslı gibidir şeklinde onaylanmak üzere kimlik fotokopisi ile,
2. Alacaklının Tüzel kişilik olması halinde tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin kimlik aslı ve fotokopisi ile imza sirkülerinin  aslı veya noter tarafından onaylanmış sureti ile,
3.Toplantıya vekil olarak katılacak avukatların kimlik aslı ve  fotokopisi, Vekaletname aslı ve fotokopisi,
4.Alacaklıların Avukatlık yasasının 35 Maddesi gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği, HMK ‘kanunun 74.maddesi uyarınca Konkordato Toplantısına Katılma, Konkordato Toplantısında Oy kullanma ve tutanağı imzalama yetkisini  içeren ÖZEL YETKİLİ  Vekaletnamenin aslını veya noterce onaylanmış suretinin getirilmesinin zorunlu olduğu, (ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi, Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Baro Kimliği vb. )
5.Korona tedbirleri kapsamında toplantıya katılacak olanların güncel olarak alınmış HES kodu ile.
Toplantıya katılmayanların veya iltihak süresi içinde kabul beyanı vermeyen alacaklıların konkordato teklifini reddetmiş sayılacakları ilan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
Veysel KAYAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/832214/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim